Phoenix Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Tytuł: Ban Maker Gatunek: TDS z elementami RPG Opis: Stany Zjednoczone eksperymentują z DNA, zmieniając jego stukture itp. Podczas eksperymentu nr 1587 nazwanym kodowo Matthew Hawk, nieoczekiwanie się udaje. Od tego momentu Matthew Hawk staje się agentem do zadań specjalnych. Jego pierwszą misją jest ustabilizowanie sytuacji w małych, ogarnietym wojną domową państwie o nazwie Grynostan. Autorzy: Programowanie:PhoenixPL Fabuła: opracowana i wymyślone przez PhoenixaPL Grafika: PinkMadCow Muzyka: Eaxem Screeny: Screen 1 Screen 2 Screen 3 Co do gry: w grze dostępne będzie 7 unikatowych zdolności bohatera, która mogą dosłownie maskarować otorzenie. Kilka rodzai broni posłużą nam do neutralizacji oponentów oraz pojawią się misje nocne. Tryby gry: -Kampania - Wyścig z czasem - Fragmania - Wolna rozgrywka - Tryb cichy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 12 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Wojna nie jest "rozjuszana". Rozjuszyć można człowieka, ale nie wojnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Kurdę, nie ktoś coś pisze, bo chce wiedzieć czy wam się podoba :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Ładna grafika. Tylko tyle mogę powiedzieć. Te białe wybuchy to co to jest? No i gdzie ten bohater stoi wogóle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Akurat tak się złożyło, że bohatera nie widać. To białe to taki czar :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Dobrze wiedzieć. Te plansze trochę nie za ciekawe. Ogólnie jest spox, czekam na "release". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Bo to nie są jeszcze gotowe mapki tylko takie do testów. EDIT: Otot filmik!!! http://www.youtube.com/watch?v=_iTNKZo7vVY...re=channel_page Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Gra nie wydaje się taka zła, aczkolwiek nie przypadła mi do gustu twoja grafika ;p Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Pomysł wydaje się być ciekawy, skriny pokazują, że grafika jak na razie jest chaotyczna(popraw :]). Widać zabawę particlami(czy jakoś tak xD) i obrazkami z kanałami alpha ;p. Zapowiedzi nie oceniam(raz wyjątek był :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 No gra wygląda ciekawie, ale martwi mnie to cięcie ( prawdopodobnie lowfps )... E: i chyba masz źle originy ustawione postać dziwnie się obraca :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 wichszycielami są rebeliańci What the fuck just happened here?! Jeśli w grze pojawi się JAKIEKOLWIEK zdanie, skonsultuj je z kimś. Naprawdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Łops, sorki pomyliłem się <_<, zdarza się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 wichrzycielami są rebeliańci Wciąż jest błąd:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Kurde czemu nic nikt nie pisze odnoście gry :( ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Więc ja powiem :0 Gra ogólnie jest słabiutka no niestety ale jak widać są bugi, nudne mapy, grafika mnie nie zadowala gameplay tak samo te czary są ochydne <_<. Grafika: 2/5 Fabuła: 2/5 Wymagania: 2/5 (chodzi mi o wymagania sprzętowe a jak widać nie są małe) Ogółem: 2/5 Przykro mi ale ta gra jest naprawdę słaba musisz jeszcze dużo poprawić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 No wiesz Egzekutor twoja fabułą też nie lepsza :P. Nie umiem żadnych efektów robić. Grafika wydaje mi się bardzo ładna nudne mapy Bo to nie są jeszcze gotowe mapki tylko takie do testów. OK <_<... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Nie wiem dlaczego porównujesz moją fabułę do twojej gry <_< Fabuła jest strasznie nie realistyczna. Wątpie, że stany w ogóle by kogoś zaatakowali bo po co im to? Grafika tak jak mówię, jest do wymiany szczególnie te leżące ciała i ściany bo żywi goście to jeszcze ujdą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Sciany nie są już gotowymi grafikami. Wątpie, że stany w ogóle by kogoś zaatakowali bo po co im to? Jego pierwszą misją jest ustabilizowanie sytuacji w małych, ogarnietym wojną domową państwie o nazwie Grynostan. A Irak to co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Ej żal w mojej grze jest w Iraku bo stany nie chcą żeby Rosja ich zaatakowała <_< Dlatego chcą działać na przód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Ale mi chodzi o ten prawdziwy Irak co USA się tam zwaliło z armią... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi