mallo Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Czy ktoś wie skąd mogę wziąść triala lub pełną wersję (Byle darmowe :)) visual basica 4? Jeśli tak to niech da link. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 http://deger.republika.pl/Download_Polish.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Dzięki! A! Na pewno za darmo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 10 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Zapewne, bo raczej 14 letniego szrotu już nikt nie używa. :) Swoją drogą po co Ci to? W szkole kazali czy chcesz na jakimś bardzo starym komputerze to odpalić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Dzięki! A! Na pewno za darmo? Jak by było pirackie albo coś to bym na GMClan nie dawał (po co mi warn +1 ?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Rany... Po co zadajesz takie durne pytania?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 No cóż... Jutro dam odpowiedź. EDIT: Kto mnie zaraportował? Tęczowy kucyk z wesołej doliny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi