gibon Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Witam,ostatnio mam wielką chęć w zagranie w jakieś gry MmoRpg. Jeśli znacie jakieś fajne gry typu Muonline lub Metin2(oczywiście takie w którym nie ma abonamentu),to proszę mi jakieś polecić. Z góry dziękuje. Wiem że był taki temat,ale czasy się zmieniły,więc gry pewnie też,nie ma sensu odświerzać starego. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Fajne gry czy takie jak Metin 2 :P? Zdecyduj się. World of Warcraft :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikitiki. Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Z płatnych polecam: Lineage 2 oraz Guild Wars A z darmowych: 2Moons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Silkroad Online, Last Chaos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Prawie wszystkie darmowe gry mmorpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Prawie wszystkie darmowe gry mmorpg Poziom komentarzy na tej stronie jest niższy niż poniżej przeciętnej :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Ale gibon szuka gier a nie komentarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Ale gibon szuka gier a nie komentarzy. On sie pytał jakie gry polecamy pewnie bo mmorpg.org.pl to pierwszy link w google po wpisaniu mmorpg więc nie trudno go znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Fajne gry czy takie jak Metin 2 :P? Zdecyduj się. World of Warcraft :). Metin 2 us jest dobry - na pl sa bugi i 9 na 10 graczy to 100% nooby ;) Jesli znasz w miare angielski, nie powinienes miec problemu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Bo Polacy n00by strasznie zaniżają poziom Polski w internecie, np. Grałem w Warcrafta3 Hum vs UD Przeciwnik pisze: "hi,from" Odpisuję: "hi,Poland" A on: "ok, you can leave now" Potem chciał mi zapłacić 170€ za wyjście z gry O_O Mówiłem mu, że to na pewno żart i żeby mnie nie kusił. Pytał się co tracę. Rozgrywkę w W3... itd. itp. Internet powinien być od 15-18 lat. Żeby niedojrzałe dzieci nie psuły nam opinii wśród innych krajów. @OnTopic: World of Warcraft, ale tylko jeśli jesteś kasiasty i nie szkoda ci tych pieniędzy. btw. były już takie tematy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Matthew, to się wkręć w jakieś community graczy i wyrób sobie dobrą renomę, a potem graj z graczami z tego community. Proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Internet powinien być od 15-18 lat. :mellow: Nie każdy (15 lub mniej lat) robi takie rzeczy, pozatym, znajdą się i tacy 15-latkowie, co n00bami są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Internet powinien być zabroniony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Internet powinien być zabroniony. Internet should me illegal :) A co do gier to polecam WoW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Lol niby tak, ale wtedy nie dowiedziałbym się o Pattonie :( Nie każdy (15 lub mniej lat) robi takie rzeczy Nie każdy młody, który kupuje alkohol kupuje go dla siebie :) Co do tematu, to czemu akurat 3D? Dód, liczy się gameplay, a nie płaskość. Poleciłbym coś dobrego, ale w mmorpgi przestałem grać 2 lata temu :( A najdłużej grałem w Maple Story. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Dużo z was nie potrafi czytać ze zrozumieniem. Prosiłem o gry darmowe,bez potrzeby płacenia abonamentu,gdybym chciał płacić abonament to bym grał w Wowa. Hmm,czemu tylko gry 3d?Bo 2d mnie nie kręcą,choćby nie wiem jaki miała gameplay,fabułe,blablabla itp. Nikas,też jesteś dobry dając linka do tej strony,to tak jak z tym typem co do tematu "Ulubione Dowcipy",zarzucił 10-cioma linkami o stronach z kawałami. Nie zliczę nawet tych wszystkich postów nie na temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 To powiedz nam "miszczu" jakiego typu MMO by waćpan chciał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 A darmowe prywatne serwery? Jest dużo fajnych serwerów, które działają 24/7 i jest na nich pełno graczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Nikas wyskoczyl z jakas super extra przypasiona stronka widze :thumbsup: wiec ja tez polecam cos www.gamecenter.pl (nawet linki do stron) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Ja mogę szczerze polecic Runes of Magic ;p Gra jest w dużej częsci zerżnięta z wowa ale dzieje się w innym świecie, ma ciekawe questy i dungeony. System 2-klasowości, po osiągnięciu 10 lvl możemy wybrać 2 klasę, dzięki temu tworzą się ciekawe połączenia np. Warrior/Rogue, Knight/Mage(:]) itd. Gra jest całkowicie bezpłatna, jest item szop ale są tam tylko itemy poprawiające wyglad a nie atrybuty. Od 1 lvl możemy mieć swój własny dom i dokupować do niego meble i go sobie urządzać jak chcemy ;p Minusem dosyć dużym jest waga instalki bo zajmuje około 4GB... i troche niezoptymalizowany silnik, ale warto :) Gra daje nam grywalność na poziomie WoW z podobnym bardzo stylem graficznym,craftingiem itd Ja zaczolem niedawno grac na Open Beta, 19 marca wychodzi full. Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Rikitiki i Mati,poczytaj ich posty w tym temacie a się dowiesz. Pozdro. Edit: Farkraj,dzięki,poczytam o tej gierce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ComeX Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Lineage 2 , metin ale US a nie PL bo to kit i CS 1.6 :jezor: ale to nie mmorpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Oo!.. może i ja się skuszę na to "Runes of Magic", bo wygląda naprawdę obiecująco. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi