XxMichałxX Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Witam! Szukam webmastera znającego w miarę php. Potrzebuję go do teama (ThunderSoft) Kto jest chętny, niech napisze na gg 8377827 lub na forum. Pozdrawiam! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 12 lat? nie dzięki;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 w teamie są starsi (15-17 lat) tylko ja taki młody ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Jemu chodzi zapewne o to ze poziom i tak nie przewyzsza 12-latkow, wiec sie nie oplaca. Poza tym, Wam widac potrzebny ktos kto zna sie na doborze skorek php-fusion, bo jakos jego sie kurczowo trzymacie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 cześć! lubię pomagać takim jak ty :thumbsup: mogę ci pomóc !! ze swojej strony oferuje (php) -pogrubianie czcionki -pochylanie -kolorowanie -zmienianie koloru backgroundu -animacja marquee -wklejanie obrazków na stronę -linki (mogą być np. w postaci obrazka!!) -muzyczka w tle!! a teraz moja specjalność: -tworzenie podstron!! Mam nadzieję że mnie wybierzesz,ogólnie w php siedzę już dużo i mam spore umiejętności!! POZDRAWIAM!! :):) (proszę nie raportować tego posta,ponieważ jest on całkiem serio i nie wszyscy muszą być pro w php!!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Gdyby tu bylo cos takiego jak "karma" czy "postaw piwo", to bym nikasowi dal, bo jest idealna dla tej sytuacji ^^ Rzucmy okiem w przyszlosc: Znalazl sie jakis.. no dobra, ktos, kto posluguje sie php, pierwsze co pyta sie: "co mam zrobic?", zas pierwsze co uslyszy: "Heh, nie wiem, zrob cos zeby strona byla ladna. O, zrob jakies fajne bajery zeby bylo jak na stronie GS, albo lepsze! :D Ah, i koniecznie podpisz w stopce ze strone wykonal Thundersoft! ;D" Tiaaa... i dla tego mowie o poziomie 12-latkow w zespole ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 @XxMichałxX: Ja chcę do was się zapisać. Ironia btw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi