ComeX Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Tytuł: Żalowe Kulki Gatunek: Zręcznościowa Opis: Złap kulki . Download : http://odsiebie.com/pokaz/1492271---057d.html Autorzy: Programowanie: Hunter , Damian21 (jak pomyliłem to sory) , ComeX Fabuła: brak Grafika: GM Muzyka: Brak Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.o.b Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Gra nawet dobra (mi się podoba). Minusy: -brak muzyki, -brak fabuły, -brak informacji, -i jeszcze trochę bym wymienił gdyby mi się chciało (ale niewiele) Plusy: -Ta gra mi się podoba, bo zaczynałem od takich gierek (kuleczki i pakmanki) Porada: -Zrób więcej romów z piłkami wprowadż jakąś fabułę (np. miaście Piłkowo zagraża zagłada itd.) Werdykt: -Dam 2.5/5 na dobry początek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 wydajesz gry szybciej niż ja kiedyś >:/ ale dobra,pofatyguje się i ściągne by znowu cię zjechać :* (: daj mi chwilę... EDIT: rekord,gre wyłączyłem po 7 sekundach :) czy tam po 10 bo doszło do drugiej planszy i wszystko samo się wyjaśniło... LOL ŻAL ! dokładnie :) oczywiście ocena to 1/5 za tak ciekawą i grywalną grę POZDRO EDIT2: jeszcze lol wut :o 3 osoby to robiły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Masz 1/5. Bo gra nudna i nieciekawa. PS: Ja też taką zrobiłem kiedyś :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cirno Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 EDIT: rekord,gre wyłączyłem po 7 sekundach :) zdążyłeś ukończyć połowę gry. to tak dla informacji dla ewentualnych klientów Comexa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 kuźwa, człowieku ile czasu to robiłeś 5 min ??? w ogóle się nie postarałeś grafika, nie Twoja fabuła, tandetna, przez gmc przeszło setki taki gier i gierek więc moja ocena to 1/5 UWAGA ! Nie raportować tej wiadomości ponieważ słowo kuźwa nie zalicza się do wulgaryzmów za które daje się warny. (Wiem, bo pytałem o to Borka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 EDIT2: jeszcze lol wut ohmy.gif 3 osoby to robiły... Oj nikas nikas, ja i damian tylko pomagalismy na forum a to to chyba miało byc cos w rodzaju Creditsów, nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megaman Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 przecież to jest przerobiony przykład bodajże catch de clown Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ComeX Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 bodajże stary zrzędo (masz 99 lat ŻAL) to sam robiłem . Programowanie: Hunter , Damian21 (jak pomyliłem to sory) , ComeX to miały być creditsy :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 To tak: - kulki blokuja sie na sciankach - kulki moga wyladowac w scianach tych granicznych roomu przy losowaniu pozycji - nie dales eventu left pressed tylko left button wiec mozna trzymac lewy przycisk i jezdzic myszka po ekranie + pierwsza gra (mam nadzieje!) 2/5 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Gratulacje! Tak się postarałeś, że zasłużyłeś na 1/5 .Gdybym mógł dałbym Ci warna, bo na forum najpierw głupie pytania zadajesz, a potem wrzucasz TO. przecież to jest przerobiony przykład bodajże catch de clown Już nie mówiąc o braku grafik własnych -_-. Ale mimo to pamiętajcie, że każdy ma prawo wrzucać taką grę, jaką uważa za dobrą do wystawienia. Zazwyczaj "minimalny poziom gry do wrzucenia" u danego autora mówi o jego umiejętnościach. Jak Np. Moje the black planet mówi, że jestem średniawy, Magiczne wrotki tfojego starego(błąd ort. jak w opisie gry) mówi o umiejętnościach Drobika, że są ambitne, ale kiepskie, tak gra ComeXa mówi, że dopiero się uczy. Jednak chyba dam 2... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 UWAGA ! Nie raportować tej wiadomości ponieważ słowo kuźwa nie zalicza się do wulgaryzmów za które daje się warny. (Wiem, bo pytałem o to Borka) :mellow: (każdy wie że to nie wulgaryzm) A teraz do tego badziewia: Grafika: 1/5 (z GMa) Grywalność: 1/5 ("Zagraj w swoją grę dłużej niż 30 minut dopiero potem ją wystaw") Muzyka/Dźwięki: 0/5 (a raczej ich brak) Co ja będę truł, 1/5... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Ludzie, nie tępcie tak go, że zrobił grę :P PAMIĘTAJCIE - WY TEŻ KIEDYŚ TAKIE GRY ROBILIŚCIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 tragedia. 1/5. Nuda, gra w moim przypadku trwała 32s. Mogłeś się przynajmniej postarać o własną grafikę. PAMIĘTAJCIE - WY TEŻ KIEDYŚ TAKIE GRY ROBILIŚCIE! Ale nie każdy wystawiał je od razu do oceny. : )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Ghost.. nie, nie wszyscy robiliśmy takie gry. Moja pierwsza publikacja była całkowicie innowacyjna lecz miała słaba paintowa grafikę oraz słaby system. Kilka dni potem wyszła niemal identyczna gra z tym ze z fajna grafika :3 Odnośnie gry to oczywiste że 1/5. Mhm.. Czy jak niektórzy robią takie badziewie specjalne żeby zostać zjechanym to znaczy że są masochistami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Podoba mi się motyw przewodni gry. Kulki. Oprawa muzyczna w poziomach z bossem moim zdaniem nie pasowała, choć, przyznać trzeba, klimat budowała. Tak czy siak, 5-/5, na zachętę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi