Gość Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Tada, oto temat, w którym poszukujemy kompozytorów. Kilka zasad : Dla szukających : 1. Pokaż trochę ze swojej gry, przecież dobry muzyk nie będzie się marnował w nędznej grze. 2. Napisz czego potrzebujesz lub "zatrudnij" muzyka do projektu i dogaduj się z nim we własnym zakresie. 3. Nie myśl, że tutaj nie obowiązuje REGULAMIN! Dla muzyków : 1. Tym razem Ty pokaż na co cię stać :) 2. Jeśli ktoś Cię zatrudni do projektu dogaduj się z nim we własnym zakresie. 3. Jeśli ktoś prosi o wykonanie jednego utworu, a Ty jesteś w stanie go wykonać - zrób to. 4. Tutaj obowiązuje REGULAMIN! No to by było na tyle. Niestosowanie się do obydwu, razem lub z osobna, regulaminów = warn. No i jeszcze jedno : Nie masz konkretów, to wyjdź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinS Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Witam , Mogę napisać muzykę do tej gry ;) , próbki moich utworów mogę przesłać na e-mail . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 ale to nie jest temat z propozycją zrobienia muzy do gry mimka, a temat gdzie poszukujący muzyków dają swoje ogłoszenia :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 No to ja chciałbym powiedzieć, że poszukujemy muzyka i dźwiękowca którzy tworzyli by dla nas muzykę i dźwięki do gry RTS ( towerlands, dostępny w zapowiedziach) osadzonej we średniowieczu. Chodziłoby mi tutaj o utwory spokojne, utwory do menu, utworu podczas walki i podczas zwycięstwa lub porażki. Co do dźwięku to chodziłoby mi o dźwięki udarzanych mieczy i innych broni, odgłosy po kliknięciu na budynek itp. Wszystkich chętnych proszę o kontakt przez GG: 7755107 albo na PW. Z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wantoniw Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Witam! Jestem zainteresowany pisaniem muzyki do gier, jak również tworzeniem efektów dźwiękowych - jestem profesjonalnym muzykiem/kompozytorem (klarnet, saksofon, gitara, fortepian, wszelakie syntezaory oraz vst) pracuje na przetwornikach AD/DA Apogee oraz oprogramowaniu Logic Studio z biblioteką sampli Ewqlo co gwarantuje najwyższą jakość nagrań, zapraszam do zapoznania się z utworami/filmami na www.antoniw.eu pozdrawiam serdecznie Włodek Antoniw www.antoniw.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Może byś był zainteresowany robieniem muzyki do naszej gry? W zapowiedziach Illeyan Poemic, albo na blogu w mojej sygnie jest info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Poszukuję kompozytora, który nagrałby mi kilka themów do mojego projektu Enfeeble. Do ilości i rodzajów dogadamy się przez PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfumato Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Absolwent Akademii Muzycznej w Katowicach na wydziale Kompozycji: Muzyka do filmów, przedstawień teatralnych, reklam, stron www i wszelkich multimediów. Podkłady dla wokalistek/wokalistów. Kompozycja i aranżacja piosenek. Fortepianówki do ZAiKS'u. Różne gatunki muzyczne. Profesjonalne brzmienienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaJLo Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Napisze muzyke do gry, filmu, ilustracji. Jestem studentem AM w Bydgoszczy. Moje kompozycje mozna posluchac na moim myspace. Jest to muzyka rożnorodna, elektroniczna, symfoniczna, instrumentalna. Myspace<--- zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Poszukuję muzyka który wytrwa do końca projektu. od strzałów i krzyków po muzykę do creditsów. GRa będzie horrorkiem w dobrym wykonaniu :) tel: 791250618 mail ctrl@cezary.pl Czasowo nie dostępny. Padła płyta główna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 pytanie czy projekt dojrzy konca, ewentualnie nie wykonczy muzyka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 tak nie :) tzn dojrzy i nie zabije... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinbrzozowski Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Kompozytor , pianista , absolwent szkol muzycznych . Muzyka do gier , reklam , filmow i innych produkcji . Aktualnie w czolowce na portalu jamendo.com http://www.reverbnation.com/marcinbrzozowski gg 7496187 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfumato Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Absolwent Akademii Muzycznej w Katowicach na wydziale Kompozycji: podkłady dla wokalistek/wokalistów. Muzyka do filmów, przedstawień teatralnych, reklam, stron WWW i wszelkich multimediów. Kompozycja i aranżacja piosenek. Fortepianówki do ZAiKS'u. Różne gatunki muzyczne. Doświadczenie i profesjonalne brzmienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Gitarzysta, shredujący i sweepujący; grający neoklasyczne solówki. Także ciężkie riffy pod post-industrialne kawałki. GG:6299203 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xiw Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Witam, jestem przedstawicielem grupy tworzącej gry. Poszukujemy dźwiękowca. Obecnie tworzymy grę na wybrane platformy mobilne. Gra toczy się pod nogami ludzi, w świecie owadów. Dowodzimy mrowiskiem, wykonujemy najróżniejsze zadania aby zapewnić ciągłość naszemu mrowisku. To tak w skrócie, konkretniej już na gg lub maila. Zapewniamy pracę w fajnym teamie przy postprodukcji, dużo doświadczenia, ciastka (na koszt własny), mleko (na koszt własny) oraz radość tworzenia kreatywnej gry która przy odrobinie dobrej woli przyszłego dźwiękowca będzie wydana już w grudniu. Gra jest już na wykończeniu pod względem kodowym i graficznym, w większości brakuje jedynie dźwięku. Jeśli jesteś zainteresowany/a to nie czekaj więcej informacji udzieli Ci kompetentna osoba pod numerem gg: 7440346 lub na maila: xxiiww@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Od niedawana tworzę nową grę która będzie głównie w klimatach kultury Rastafariańskiej. Grafikę oraz kod gry wykonuję samemu. Poszukuję jednak współtwórcy do nagrania muzyki w stylu reggae. Nie interesuje mnie w jaki sposób będzie ona wykonana, czy za pomocą jakiś programów typu FL Studio czy też nagrywany będzie bezpośrednio dźwięk z gitary. Ważne aby muzyka była oryginalna i w miarę fajna do prostej gry komputerowej. Aktualnie nie zdradzę tematyki gry ponieważ jest to zupełnie niepotrzebne. Jeżeli ktokolwiek z was będzie miał ochotę ze mną współpracować niech odezwie się na GG: 9342837 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNuty.pl Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Skomponujemy i wyprodukujemy dobrą muzykę. Nasze prace: Więcej na iNuty.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Poszukuję muzyka chiptune, 8bit do swojego projektu - forum.gmclan.org/index.php?showtopic=29734 Chodzi o krótkie 1 - 2 minutowe loopy. Ilość utworów do uzgodnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Próbuję od dłuższego czasu tę stronę rozgłośnić, ale widze że dalej wasze projekty czasem w ogóle nie mają muzyki. A prawda jeest taka, że muzyka to prócz grywalności to NAJWŻNIEJSZY atut gry! http://incompetech.com/music/royalty-free/index.html Tutaj macie zbiór darmowych muzyczek, gdzie wybieracie, jaki chcecie by muzyka miała klimat, i macie! Uzywajcie jako muzyka tymczasowa, nietymczasowa, edytujcie, nie edytujcie, jak kto chce. Wszystko za darmo i prosto, do tego bezproblemowo nawet gdybyście chcieli grę sprzedawać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 niezła, zapisałem sobie od razu, przyda się napewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rekaolle Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 www.musicforgames.simplesite.com możecie podsyłać swoje życzenia ^_^ ^_^ ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Brakuje przykładów tego co potrafisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roobenz Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Tworzę własne utwory jak również muzykę do gier, reklam. Zapraszam do kontaktu: ruben.aczkiewicz@gmail.com Moje portfolio: soundcloud.com/roobenzbeats Pozdrawiam, Ruben Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi