tomalas Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Ja sciągnąłem ten plik i po zmodyfikowaniu pewnej wartosci w pewnym pliku Taa i co Valdemor ma zgadywać :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Taa i co Valdemor ma zgadywać :/ Ale wiesz, nie wiem do końca czy mogę to wyjawić. Bym musiał się voldemora spytać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdemor Opublikowano 7 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Ale wiesz, nie wiem do końca czy mogę to wyjawić. Bym musiał się voldemora spytać:) No, no, no. Jakiś problemik w końcu wyszedł. Więc napisz co zmodyfikowałeś, bo wiesz z tą rejestracją to jest mały myk. A po drugie, aby uzyskać numer licencji to nie jest to takie trudne w wersji 1.1. Wystarczy kliknąć na rejestrację i po zabawie. Musiałem to szybko zmienić, bo jak przychodziły e-maile to mnie palec zabolał. :D A tak naprawdę, to myślę w nowej wersji pominąć ten szczegół. Głównie chodziło mi o to, jakie będzie zainteresowanie moim programem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi