LolikZabijaka Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Cześć, mam problemik otóż chodzi o to : chcę skonstruować kod, który umożliwi mi podjęcie następującej akcji : jest obiekt który po skończeniu animacji ma stworzyć inny i zamienić się w "kamień" i teraz pojawia się problem, bo kiedy wpisuję kod obiekt tworzy się gdzieś na początku rooma a nie w wyznaczonym miejscu, a czasem nie tworzy się wcale. Jak zrobić, żeby akcje następowały w wyznaczonej kojeności : 1. Stworzenie 2. Zmiana Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 takie cos he ? łap sssample jesli nie o to chodzi to napisz dokladnie. albo zrob na podstawie tego. jest multum sposobow na takie rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 ja bym przy tym timeline uzyl i wymierzyl mniejwiecej ile trwa animacja i git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi