Harv Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Poszukuję ANGIELSKIEGO syntezatora mowy. Ten od ivony jest fajny, ale niedostępny. Zna ktoś jakiś anglojęzyczny? Najlepiej za darmo, choć niekoniecznie... ;) Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuckek Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 http://say.expressivo.com/ Angielski głos męski i żeński, chociaż nie wiem do czego ci ten syntezator potrzebny i czy taki wystarczy. Chyba jeszcze jakiś taki na stronie gdzieś widziałem, chociaż nie jestem pewien czy to nie był ten sam tylko że z innym skinem ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Wpisz tekst do odczytania (max 200 znaków): Potrzebuję głosu męskiego, a do pobrania jest tylko żeński... Znalazł się ;P E: jednak nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 A te wbudowane w windows nie wystarczą? Wprawdzie Sam brzmi drętwo, ale można pobrać dodatkowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 A ja sie spytam: gdzie w windowsie mozna znalesc ten syntezator mowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Panel sterowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Panel Sterowania - Mowa - :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuckek Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 A nie możesz pobrać z tego Espressivo 200 słów w częściach a potem to poskładać? :P Jeszcze jakiś eSpeak znalazłem, ale trochę średniawej jakości on. http://espeak.sourceforge.net/download.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Vocaloid <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Ja ściągnołem z warezu pełną wersję IVONY i mi wystarcza nie wiem po co innych szukać ; d A jak już coś innego no to Expressivo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Niekiedy ivona się nie nadaje. Expressivo też średniawe. Może po prostu użycz własnego głosu :P. @UP: Wstydziłbyś sie cheaterze :hmmm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Hehe, najlepiej to kazać microsoft samowi powiedzieć coś w stylu: -hehehe, albo hahaha xD :) (sory za oftop :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 http://www.acapela-group.com/text-to-speec...ctive-demo.html tego nikt nie zna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Zdecydowanie polecam to co Vianom dał. Syntezatory od Acapeli generują najbardziej realistycznie brzmiącą mowę ludzką. Expressivo się chowa przy tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XivroX Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 A mógłbym się przyłączyć? :) Czy zna ktoś jakiś syntezator (dobry) jakiegoś polskiego męskiego głosu? Tylko nie Jacka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Wehsh jahkeesh ahngyelscee ee peesh tahc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 ponawiam pytanie, jakie są lepsze od expressivo? koniecznie polskie i najlepiej z dwoma głosami, meskim i damskim, ale już może być jeden. i moze być płatny. m? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 http://www.acapela-group.com/acapela-multi...-solutions.html Jeden głos polski tylko, ale lepsze od Expressivo :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Bardzo fajny, dzięki; ) Ale jak to ściągnąć czy coś? Bo text co można wpisac sobie na stronie jako demo ma dosyć małą długość znaków; ) A męski? Tylko expressivo?; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Musiałbyś znaleźć jakieś alternatywne źródła do ściągnięcia tego (cześć Mimek), bo na stronie producenta nie dali triala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi