kubal09 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Witam! We wcześniejszych tematach daliście mi skrypt otwierania muzyki z płyty...ale teraz ja chce żeby można było ją zmieniac :lol2: (tnz. klikam strzalke w prawo piosenki ida dalej i moge je se przewijac) :D. Proszę o pomoc ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 To w step: track=cd_track() track_full=cd_number() to w strzałce w prawo cd_stop() if(track !=track_full) { cd_play(track+1, track_full) } else { cd play(1, track_full) } to w strzałce w lewo cd_stop() if(track !=1) { cd_play(track-1, track_full) } else { cd play(track_full, track_full) } Opanuj się. Wszystko to można było dać w jednym topicu. I jeszcze jedno:bez dll Winampa w tym nie napiszesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 WTF? Ja winampa w tym robic nie bede -,- . Potrzebne mi to jest poprostu i najpierw się upewnij do czego komuś coś jest potrzebne a potem zacznij go wnerwiać <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 ON CI PODAŁ NA TACY TO CO CHCIAŁEŚ. Teraz przeczytaj to dokładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 WTF? Ja winampa w tym robic nie bede -,- . Potrzebne mi to jest poprostu i najpierw się upewnij do czego komuś coś jest potrzebne a potem zacznij go wnerwiać Współczuję Twojej rodzinie i znajomym, skoro wnerwia Cię byle dygresja (uwaga! trudne słowo)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 CYTAT: Współczuję Twojej rodzinie i znajomym, skoro wnerwia Cię byle dygresja (uwaga! trudne słowo)... Taaak gadajcie dalej pierdoły nic o mnie nie wiedząc.... Ale dobra nie bede sie kłócił <_< . Topic do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi