kubal09 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Witam! Wszystcy mówią "poszukaj w helpie" ale(wiem że noob ze mnie) gdie jest ten HELP. Proszę o odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 jak włączysz gm to wciśnij F1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 a ja mam np. f1 zepsuty :( wyleciał mi i nie wiem gdzie jest :( ;] wiec jakbys miał taki sam problem to otworz gm i na gorze na pasku na koncu masz help klikasz tam i wybierasz contents i smigasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 a ja mam np. f1 zepsuty :( wyleciał mi i nie wiem gdzie jest :( ;] wiec jakbys miał taki sam problem to otworz gm i na gorze na pasku na koncu masz help klikasz tam i wybierasz contents i smigasz A czy on powiedział że ma F1 zepsuty? Trzeba było se z innej klawiatury wstawić :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 właśnie nie mam :( ale napisalem gdzie help jest. taka alternatywna droga ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 aha tam xD THX Za pomoc topic do zamknięcia :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi