Ra3l Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Witam potrzebuje grafiki. bus: (128x64) vw transporter 1 vw transporter 4/5 żuk ford transit człowiek: (32x32) mężczyzna na krótki rękawek mężczyzna w skórze kobieta infrastruktóra:(pasujący do tych wyżej) domki, ploty, ulica, chodniki, tory, lampy, budynki, drzewa, krzaki itd. za wszystko credits. Nie ma co się bać że projektu nie zrobię, albo nie jestem wstanie zrobić. Możecie spojrzeć na e"l"ke e"l"ke 2, więc coś tam potrafie. Wyskrobałem takiego żuczka :) możecie coś pod ten styl rysować w sumie samochody mógłbym sam modelować ale ludzi za chiny ludowe mi nie wychodzą. zuk.bmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zrobiłem dla Ciebie gościa w skórzanej kurtce i krótkim rękawku: Kobiety niestety nie zrobiłem bo to co mi wychodziło było kompromitacją płci pięknej :P. W najbliższym czasie postaram się zrobić elementy infrastruktury :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 23 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Wielkie dzięki :)) pasuje Sorry zapomniałem tego wcześniej napisać ale potrzebuje jeszcze tych samych kolesi ale z wyciągniętymi rękoma ku przodowi, tak jak by pudło nieśli (ale bez pudła). Jak możesz to mam prośbę żeby dorobił jeszcze z tymi rękoma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aeiro Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 24 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Co to jest to pierwsze i to trzecie? bo to drugie jak się domyślam pasy, a reszta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgodnie z prośbą, gostki z wyciągniętymi rękoma :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aeiro Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Bus, Pasy, Pasy (zamazane, troche realu ;D) Tory, Tory_2 (dlusza wersja) nie jestem dobry z topdown art. Chcesz bierz, nie zmuszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 24 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 wielkie, wielkie dzięki :)) o to mi właśnie chodziło. Pasy i tory a owszem podobają mi się ale ten bus to jak na moje oko trumnę przypomina :) tylko się nie obraź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aeiro Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 wielkie, wielkie dzięki :)) o to mi właśnie chodziło. Pasy i tory a owszem podobają mi się ale ten bus to jak na moje oko trumnę przypomina :) tylko się nie obraź Niebende sie orazal, trumna tez sie sprzyda, zobacze czy moge to jakos poprawic ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaPinkMadCow Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 wyszedł ciut większy ale chyba lepiej pasuje do wielkości postaci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Co prawda ładny ... tylko jak sam zauważyłeś za duży... ;] i nie pasuje :] w grze akurat moje rozmiary pasują do tego :), więc jak możesz wyskaluj to ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaPinkMadCow Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 a masz! ostatnio sąsiadowi zrobiłem takiego resajza samochodu ale w realu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaPinkMadCow Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 http://img518.imageshack.us/img518/4089/roadat5.png Mniejszych zdjęć nie było? Wywaliłem obrazek i zostawiłem sam link, bo zajmował całą przeglądarkę. Borek zrobiłem trochę drogi i trochę chodnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 29 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Dach wieżowca: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 29 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Dach wieżowca fajny :) podoba mi się. Chodnik również... Co do drogi za prosta trochę, tz. dwa kolory ... ehh i te hmm zakręty... jeżeli ktoś może prosiłbym zrobienie drogi prostej (ciągła, przerywana, i ciągła podwójna), zakręt (linie tak samo żeby się zgadzało), skrzyżowanie równoległe (linie tak samo), droga polna (taka polska po środku trawka a po bokach piach), i zakręt tej drogi polnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi