marcinch7 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Poszukuje różnych grafik samolotów top-down (coś jak te z 1945). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Jaki rozmiar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinch7 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Będę zadowolony z każdego ale coś w okolicach 32x32 - 64x64 E: Znalazłem coś :) Ale proszę też inne propozycje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 A proszę Cię bardzo :) Jak Ci się podoba, podaj wymiary kolory :) to może ze 2 czy 3 wyskrobie. Edit: Nie doczytałem że wymiary podałeś. Ale mój pasuje do tego pierwszego tj. 32x32. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinch7 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Owszem, bardzo mi się podoba :) Tylko ciut koślawy ogon :P Jeśli mogę Cię prosić to wyskrob jeszcze ze 2, obiecuje creditsy! E: Może trochę większy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 64x64? żeby nie było że krótka treść posta, w edicie dam tu pracki. Edit: Na razie tylko jeden, jak znajdę czas może coś jeszcze zrobię.] Mały bonus z szachownicą polską. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinch7 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Ten co mi teraz dałeś jest śliczny! Dziękuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Nie ma sprawy :)) a tak prawdę mówiąc ja nie umiem rysować ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinch7 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Ten też znajdzie się w grze! Wszyscy liczcie na creditsa w Battle of England! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelnr1 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 64x64? żeby nie było że krótka treść posta, w edicie dam tu pracki. Edit: Na razie tylko jeden, jak znajdę czas może coś jeszcze zrobię.] Mały bonus z szachownicą polską. Ładny :thumbsup: aż wstawiłem do userbarka : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinch7 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Player? Ale ta beta na razie nic niema :) Ale powiem, że pracujemy nad grą: Top-Down ala 1945 z elementami RPG. Od razu mówię, że to nie będzie tylko marna przeróbka przykładu! Piszemy grę od podstaw! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Jak cos zrobie, to wrzuce pozniej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelnr1 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Player? Ale ta beta na razie nic niema :) Ale powiem, że pracujemy nad grą: Top-Down ala 1945 z elementami RPG. Od razu mówię, że to nie będzie tylko marna przeróbka przykładu! Piszemy grę od podstaw! Na przyszłość :rolleyes: Jak cos zrobie, to wrzuce pozniej ;) OK ja może też coś zmaluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Nie chciałbym się czepiać. Ale tą grafikę zrobiłem dla @marcinch7 i to już jest jego grafika, więc on nią dysponuję, w związku z tym powinieneś zapytać się go o zgodę aby użyć go w USERBARZE. Obiecany drugi samolocik. :)) Mam nadzieję że również się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelnr1 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Nie chciałbym się czepiać. Ale tą grafikę zrobiłem dla @marcinch7 i to już jest jego grafika, więc on nią dysponuję, w związku z tym powinieneś zapytać się go o zgodę aby użyć go w USERBARZE. Obiecany drugi samolocik. :)) Mam nadzieję że również się podoba To sprostuję: Z Marcinem gadalem na skype i umówiliśmy sie ze każdy zrobi Userbarka o Battle of England. Wybierzemy lepszego. Każdy ma pozwolenie na używanie WSZYSTKiCH grafik z BOE. Jeśli chcesz to mogę go zastąpić innym bo to w końcu Twoja grafika ale od Marcina mam pozwolenie. :] PS. PS: ja też jestem w PMGS-teamie tworzącym BOĘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Aha to wszystko wyjaśnia :] Więc również prostuje moją wypowiedz. Jak mówisz jesteście razem w teamie więc grafiki robię dla was:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinch7 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Spoko, na pewno się przydadzą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelnr1 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Aha to wszystko wyjaśnia :] Więc również prostuje moją wypowiedz. Jak mówisz jesteście razem w teamie więc grafiki robię dla was:] Dzięki za tworzenie z nami gry, Co powiesz na dołączenie do PMGS póki co nie musisz nic robić jak będziemy robić jakieś postępy w Grach to nam namalujesz jakąś graficzkę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Jak widzisz w moim profilu wpis Team: Ra3l - team jednoosobowy Więc możesz z tego wywnioskować że nie chce teamu a co do grafik:) hmmm jeżeli coś piszcie w tym temacie to jak znajdę chwilę czasu namaluje coś dla was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinch7 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 OK! Może być ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Talent to to nie jest, ale łap: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megaman Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Hapaj : Image1.bmp ghgfh.bmp Image1.bmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 To już lepsze :PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelnr1 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Jeśli kogoś to obchodzi to z BOE 1940 zrobiliśmy już sklepik w którym można kupić wasze samoloty i bronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megaman Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 fajnie widzę że prace jakąś wam idą Doigrałeś się. Przeczytaj regulamin. Post nic nie wnosi do tematu. Warn! Mimek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaPinkMadCow Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 takie trochę bardziej futurystyczne + uszkodzone bonusowo. to fajnie wygląda jak się dorzuci jakąś fajną animację dymu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi