Ghost Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Witam :) Mógłby mi ktoś zrobić takie ładne logo z napisem SpartaOTS ? Najlepiej taki ciemny, nie czarny - najlepiej szary, ale żeby miał trochę odcieni :P A napis żeby był brązowy, może być trochę "poszarpany". A rozmiar gdzieś tak 340x80. Dzięki! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Masz wyskrobałem coś dla Ciebie. logo.bmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Ładne, dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gemp Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 A co tam ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Wg. mnie to jest logo do OTS'a do Tibi, jeśli tak, to mam dobry pomysł na logo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 A znasz OpenTibiaServer nie do Tibii? o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 A znasz OpenTibiaServer nie do Tibii? o.O Nie o to mi chodziło :) miałem na myśli, czy to aby na pewno jest tematyka Tibii :P a nazwa SpartaOTS to może być jakiś dodatek do jego gry :P a to już w ogóle logo by inaczej wyglądało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Nie zdążyłem chyba, no ale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi