Osiem Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Na razie nic w tej grze nie wygląda zachęcająco :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Mi się tam klimat podoba. Tylko trzeba konsekwencji w grafice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba24 Opublikowano 1 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Mam pytanie czy rangi w wojnie secesyjnej były takie same jak teraz czy inne?? zobaczcie tu chodzi mi o amerykańskie. E. już wiem tu wszystko napisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba24 Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Przepraszam za duble posta , ale chciałem odświeżyć i powiedzieć że chyba trochę przeciągnę i demo wyjdzie później. Z powodu trybu wolnej gry, lecz zastanawiam się czy nie lepiej zrobić to już w pełnej wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsamodasxD Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 OO gra na podstawie filmu :sp_ike: Ostatnio akurat go sobie sciagalem i ogladalem z mama na TV XD poza tym nawet mi sie podoba tylko mam nadzieje ze tego nie zepsujesz.... czekam na dalsze info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Nie wydaje mi się żeby to było na podstawie filmu... :<.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba24 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Mnie też się nie wydaje. Raczej ogólnie o wojnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Ryba24, nie wydaje ci się, że koń, w porównaniu do człowieka jest trochę za duży :huh: (ten ze sygnatury) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wezyr Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Ten żołnierz w stosunku do konia, wygląda jak by był małym dzieckiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsamodasxD Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 heh to dlaczego tytul i fabula idealnie sa takie same jak w filmie....;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba24 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Odczepcie się od konia mnie się podoba. heh to dlaczego tytul i fabula idealnie sa takie same jak w filmie....;] Tytuł, fabuła jest inna tylko w tych samych realach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Koń jest dobry, potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba24 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Koń to mutant a człowiek to karzeł, wszystko jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Pozwól, że powrócę do tematu muzyczki ;) Te midi brzmią beznadziejnie- jak na moje powinieneś wrzucić do swojej gierki kawałki bardziej takie marszowe(http://www.youtube.com/watch?v=WLc-bvcdNTw)- ew.: jeden jakiś spokojniejszy. Jak będę miał czas to machnę coś <3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi