trolu122 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 mam jakis dziwny błąd, podczas jednej akcji w obiekcie REKA obiekt LUDEK zmienia sprita na inny chodź w kodzie nie ma nic takiego, co z tym zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 przejrzyj jeszcze raz wszystkie obiekty i kody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 e.w jeżeli nie znajdziesz podaj kod to znajdziemy za Ciebie :D. Innej opcji, jak wpisanie kodu, nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 ja miałem taki problem w 3D gdy nazwa textury nazywala sie jak obiekt i zamiast textury pokazywala mi sie textura tego obiektu... moze masz obiekt o nazwie sprite? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 jak byś miał taka sama nazwę sprita i obiektu by wywaliło jakiś tam blad... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Znajdź w kodzie tego obiektu (w innych też) gdzie masz napisane coś o zmianie sprite'a (np. draw_sprite, sprite_index = ilestam...). Potem na podstawie tego sprawdzasz co mogło pójść nie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi