Hunter Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Cos nie zabardzo dziala to sprawdzanie statusu serva bo server stoi a tam dalej jest offline ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Mroczny, popraw swój skrypt, bo się nie parsuje. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Juz poprawilismy dziala tylko trzeba zmodyfikowac 1 post z linkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Wpadliśmy na pomysły nowych eventów. Co o nich myślicie? Lucky Luke - w mieście będzie stać typek, do którego będzie się wpłacać pieniądze w wymianie za szczęście (luck). Kurs: 5 000 000 = 1% Luck Madness - postawimy takiego zrobionego bossa, którym pewnie ja będę kierować i trzeba będzie go ubić w grupie dla nagrody (jakiejś, jeszcze nie wiemy) Spartan's Soul - turniej na arenie 1vs1 2vs2 za którego też otrzymywałoby się nagrody czy cuś. Byłby podział lvli np. 10-20 20-30 itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Może za wygrane na arenie by były jakieś Honor pointsy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furious Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 a może event na zbieran ie roślinek ?? :) Ich ceny na rynku wtórnym wzrosną xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Za turniej na pewno jakies unikalne nagrody by były :) Ale musiala by sie zglosic conajmniej 8 zawodnikow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Ja moge ! :D narazie mam 20 lvl ale co mi tam hehe :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Wlasnie o to chodzi ze lepiej gdyby byly podzialy na levele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Z ciekawości zacząłem grać (nick: Ciasteczko) i muszę pochwalić. Nie spodziewałem się tylu graczy. Cieszy też zwiększony exp XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Do jutra wszystko ogadamy i ustali się szczegóły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 A tu cus ode mnie: :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Jak narazie mysle ze server SS dobrze sie rozwija, bo praktycznie z dnia na dzien przybywa graczy i non stop online jest kilka osob. W zwiazku z tym jesli nie stanie sie jakas katastrofa w moim domu, lub nie odetną produ/neta server powinien byc właczony tak czesto jak sie da. Niestety nie jestem w stanie postawic go 24 h na dobe. Puki co musze poinformowac ze nie bedzie statusu serva, nestety. Mozliwe iz jutro nie bede mogl wlaczyc serva wcale, ale w srode juz powinien stac od godziny ok 16. Aha i jesli macie jakies propozycje co do questow, piszcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 http://www.gmclan.org/uploader/1775/alma4.png http://www.gmclan.org/uploader/1775/alma.png hehe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 http://www.gmclan.org/uploader/1775/alma4.png http://www.gmclan.org/uploader/1775/alma.png hehe :) A tu coś mojego : https://gmclan.org/up2049_4_Screenshots.html Ale był impreza !!! No nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Tak to byla impra =D nawet dyrygentem zostales :PP Takiej kupy ludzi dawno nie widzialem w jednym miejscu, od czasu serva borka. Bedzie co wspominac a tu moje screeny https://gmclan.org/up4891_4_screeny.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 2 ode mnie: http://img228.imageshack.us/img228/1839/44473102nh4.jpg http://img103.imageshack.us/img103/4349/67578031lu9.jpg Mam tez filmik z kawalka imprezy, skompresowany i zmniejszony rozmiar ale i tak tnie bo w camstudio robilem go :P poza tym to 74 MB i nie wiem czy wogole chcecie ogladac :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Przegapilem impre :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Ja też... heh O i pytanko, jak można bić innego gościa i czy jest za to jakaś kara?> Bo mnie biją hehe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 musisz trzymac przy ataku ctrl, tak jesli zabijesz za wielu to paka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Może wiecie , który to jest "Poker"? Tak z ciekawości pytam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furious Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 NIE WCALE xD "Ej server , kiedy staniesz na nogi ?? " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Hunter pisał, że idzie na miasto więc no one knows... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furious Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 A ha :) .... Nie moge sie doczekać eventu na roslinki xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Jeszcze o tym nie rozmawialiśmy ale porozmawiamy jak wróci. BTW wszystkie aktualne eventy sa w pierwszym poście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Kurs: 5 000 000 = 1% Luck Yeah, wreszcie bedę miał co robić, a nie tylko czekać na quest z toporem ( cześć Hunter ;x ). ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Za questy ja jestem odpowiedzialny a dzisiaj tak było, bo mnie nie było :x Ale i tak już zrobiłem JEDNEGO bossa, z którego to dropi :] Pozatym mam już ok. 6 bossów zrobionych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Pisze z innego kompa, server bedzie dzis dosyc późno mozliwe ze ok 22. wczesniej raczej nie dam rady a jak juz dam to napisze. czyli szykuje sie plaga bossów =D Max, heh mozliwe ze jeszcze poczekasz na ten turniej =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Jak ktos bedzie potrzebowal hellera to ja pomoge :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Możecie zrobić rejestracje przez www , z tego co wiem to chyba by się dało (ale mało wiem :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi