Woock Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Spamowisko ocieka spamem. Dobranoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Idź usługuj kobiecie jak piesek, nazywając ją panią i dając bić się po twarzy za każde nieposłuszeństwo. Tak na marginesie spytam, jaka laska tak cie wytresowała?Tak! Nabijmy znowu 5 stron bezsensownej paplaniny na temat rzekomej dominacji kobiet! Przecież to temat rzeka, a jaki ciekawy! Od siebie dodam tylko, że ogólny poziom tych felietonów w C-Action jest dość nędzny. Redaktorzy najczęściej wylewają do rubryk swoje życiowe frustracje i niepowodzenia. Chociaż i tak nic nie przebije tekstu o bzdurnych nazwach... leków. E: Oh najn, Woock wkroczył do akcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 15 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Pozwoliłem sobie otworzyć ten temat by dodać jeszcze swoją wypowiedź, ponieważ wypowiedź Feynorna dotyczyła mnie. Teraz nie udawaj głupszego niż jesteś w stanie być Ranmusie. No i co z tego, że takie same tematy mogą być na innych forach, pokroju tibia.pl? MAC ABRA pisał o ogólnym poziomie dzisiejszych żartów w tak ambitnych miejscach jak to, a nie nawiązywał do konkretnego forum. Prawdopodobnie pisał o GMClanie, ale to nie ma znaczenia Właśnie ma znaczenie, bo ktoś rozpuszczał ploty, że w cda jest wzmianka o gmclanie i ten wątek został założony tylko i wyłącznie dlatego, bo chcieliśmy by ktoś zarzucił cytatem (a nie wszyscy kupują ten miesięcznik), co też patriarcha uczynił. Szczerze mówiąc gówno nas obchodziło czy dotyczył on głupot w szkole, złotych rybkach czy hokeju na trawie, miało być konkretnie o gmclanie, a nie ma. Jeżeli myśłałeś, że tekst mac abry został zarzucony tutaj bo chcieliśmy podyskutować o temacie jaki zarzucił, to żeś się grubo pomylił. Chciałeś mi pojechać, a sam żeś wyszedł na debila. Obvious troll is obvious. update: Ahhh Feynorn to ten obrońca ciapowatych mężczyzn i wróg niezależnych kobiet... heheh... T-R-O-L-L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi