set18 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Tytuł: The Gangster : Liberty City Gatunek: Action Fabuła : Wcielamy się w gościa (John'a) który przyjeżdża do jeszcze nieznanego mu miasta Liberty City . Brakuje mu forsy więc miesza się między wojny gangów . Wypełnia różnorodne misje i zadania. Jego los jest w twoich rękach . Opis : -około 50 misji moze zrobie więcej -swoboda chodzenia po mieście -duże miasto 10000x10000 pixseli -respawn ludzi -gra podobna do GTA -własny samochód brak możliwości wsiadania do innych - i inne Demo Pobierz Demo Autorzy: Bad Studio Screeny : nowe screeny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 A może by podał screen i opisał fabułę? Dopóki nie ma fabuły i screenów nie ma oceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Nie ma fabuły, jedynie króciutki spis opcji. Po tym, co tam jest zawarte: Ciekawie się zapowiada. Mam nadzieję że nie spaścisz tego. Nic więcej nie mogę powiedzieć. A oceniać nie będę, bo jak? Ani opisu, ani screenów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Przecież są screeny, ale takie malutkie, dorzuć jakiś filmik albo jakąś fabułę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megaman Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 auta to ripy z GTA kradziej na stos go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Przecież są screeny, ale takie malutkie, dorzuć jakiś filmik albo jakąś fabułę. No bo chyba zedytował młotku <_< Niektórzy ludzie to naprawdę nie myślą. No teraz kiedy są screeny to można ocenić :P No z tego co tu widzę to nawet może coś z tego wyjść grafika nie najgorsza. Masz 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Co ja mogę powiedzieć? Dużo na tym screenie widać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 - jeszcze niema budynkow No i po co to pisać? Też tak mogę wypełnić opis gry: Jeszcze nie ma postaci, jeszcze nie ma trawy, jeszcze nie ma gry. Na screenie widać bardzo mało, więc trudno cokolwiek oceniać. Moim zdaniem zapowiedź przedwczesna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 -gra w stylu GTA śmiechu warte,to że widok jest top down to nie znaczy że w stylu gta,to się dopiero okaże ale szykuje się nam kolejny żur nazwa jest tragiczna :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 nazwa okropna, brak fabuły, GM'owa grafika + kradzione auta (:P) i do tego na kilometr wali przykładem GTA Example... może zanim coś pokażesz w zapowiedziach doprowadź grę do stanu w którym chociaż da się ją oglądać :) tyle odemnie. jak na razie 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Popieram UP i UP itd. Gra aktualnie prezentuje się tragicznie. Powinneneś zmienić grafikę ( którą zresztą podajesz w pełni za swoją, a po prawdą nie jest), napisać fabułe. Narazie 1.8/5 ~ 2.5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 nazwa okropna, brak fabuły, GM'owa grafika + kradzione auta (:P) i do tego na kilometr wali przykładem GTA Example... może zanim coś pokażesz w zapowiedziach doprowadź grę do stanu w którym chociaż da się ją oglądać :) tyle odemnie. jak na razie 2/5 GM`owa grafika to jest minus ? A photoshopowa nie ? albo Gimpowa ? A czym to się różni ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 GM`owa grafika to jest minus ? A photoshopowa nie ? albo Gimpowa ? A czym to się różni ? pisząc gm`owa zapewne miał na myśli,że prosta bez żadnych rarytasów i zabiegów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielBGRJ Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Nie. GM'owa znaczy to, że jest ona z domyślnych zasobów Game Maker'a (chodzi o te szare bloczki) :) Hmm..."tryb 2D"?. A co to takiego? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set18 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 (chodzi o te szare bloczki) smile.gif one są tylko podstawione na test auta to ripy z GTA kradziej na stos go samochody wziołem z tąd http://www.gmclan.org/uploader/4821/gta3sprites5ux.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 To dobrze. A poza tym autor domaga się credits: Cars and player ripped by solttu please give credit if used. Ale grę rób dalej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 -własny samochód brak możliwości wsiadania do innych co to za gta w którym nie można innego auta ukraść,grand theft audio może zrób,że jak nie idzie aut kraść to chociażby radia na pocieszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set18 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 To nie jest gta a nad wsiadaniem do kilku aut pracuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 spoko w sumie to nie takie ciężkie,dasz jakiegoś nowego screena? ja nie mam aut bo grafik mi zrobi dopiero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set18 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Dodałem pare nowych screenow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 fajne są,lepsze niz tamte,a bedą helikoptery albo statki? :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set18 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 mam takie cos w planie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 ja właśnie nie,nie umiem bo mogą dobijać do budynków,dasz mi demko? pliiiiiis :rolleyes: teraz to wygląda jak gta od góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Teraz dużo lepiej. Rób rób, i dawaj szybko demo :] Edit: Ale nie pasuje mi ten pasek u góry... I grafika ludzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set18 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Oto demko gry https://gmclan.org/up4239_4_The_Gangster.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Nieźle, sporo już zrobiłeś, ogólnie demko zrobiło na mnie dobre wrażenie jednak wiele rzeczy musisz poprawić. Poniżej masz listę błędów i niedopatrzeń które znalazłem. - zderzenie się z innym samochodem podczas jazdy kończy się zablokowaniem na amen i trzeba iść dalej na piechotę - przydałaby się jakaś strzałka która pokazuje nam gdzie mamy iść, albo chociaż mapa miasta (a najlepiej jedno i drugie ^_^ ) - postać jest niewrażliwa na potrącenie przez samochód, zachowuje się on jakby uderzył w ścianę :huh: a przez przechodniów po prostu one przenikają - przechodnie giną po zderzeniu z naszym samochodem nawet jeśli ten stoi w miejscu - postać chodzi zbyt wolno, zwiększ jej szybkość albo dodaj możliwość biegania - następnym razem podaj sterowanie To chyba wszystko :P . Na razie nie oceniam, popraw błędy i dodaj wszystko co wymieniłeś w pierwszym poście a na pewno wyjdzie z tego ciekawa gra, wtedy z miłą chęcią w nią zagram. Życzę powodzenia przy projekcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set18 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Dzięki za opinię . Z tego co wymieniłeś połowę poprawiłem w pełnej wersji . A zakończenie pracy zapowiadam na około 30 lutego po feriach . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 klon gta typowy. wiesz nie mowie ze niefajna gra bedzie, ALE TO JUŻ BYŁO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 klon gta typowy. wiesz nie mowie ze niefajna gra bedzie, ALE TO JUŻ BYŁO jaki klon? przecież to jest płaskie jak kartka papieru <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set18 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Drobiu powiem raz nie obchodzi mnie twoje zdanie obchodzi mnie tylko opinia innych i nie zamierzam się z tobą kłócić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi