Sasi2 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 Grę znalazłem kiedyś na necie nawet spoko ale sterowanie troche do bani. Oto link do gry Hobo Soccer:Hobo Soccer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 Hobo Soccer wymiata :) Szczególnie "dwójka". Szkoda, że tylko demko jest darmowe. A sterowanie jest ######ście hardkorowe :D kiedyś grałem w to godzinami :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasi2 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 Mam pytanie jest hobo soccer 2 jeśli tak to piszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 Eee, sam mówiłeś że po co dawać nie swoje gry, a sam dajesz XD . A co do HS2: http://www.hobosoccer.net/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasi2 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Mówiłem poco dawać nieswoje gry i przypisywać je pod siebie bo to i tak sie wyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Ale nikt nie przypisywał nie swoich gier pod siebie :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi