Egzekutor Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Witam! Czy mógłby mi ktoś zrobić animację tego pająka jak rusza nogami? Obrazek i jeszcze usunąć cień ale to już mniej ważne byle by ktoś mi zrobił animację jak chodzi ten pająk. Z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Wiesz nikt tego nie zrobi tobie :) Pobaw się sam :) a już w ogóle jazda by była gdyby szkieletowo to miało być zrobione :) ciekawe hmm, może kiedyś sam spróbuje, ale nie przy dzisiejszej mej wiedzy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Jest nawet moj przyklad :D https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=13180 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 3 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Nie podoba mi się ten efekt :/ A co dopiero jak wsadzę tego pająka to już całkiem nie wygląda to realistycznie <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 bardziej realistycznie niż twoje zombie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 3 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 No nie powiedział bym <_<. Jak jesteś taki cwany to narysuj mi lepszego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 3 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 bardziej realistycznie niż twoje zombie :) Zombie przecież nie istnieją, więc jak mogą być realistyczne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Jak usuniesz cien i kazda noge dasz osobna masz u mnie animacje gwarantowana! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Egzekutor - podziel pająka na części, zrób animację szkieletową, i "nagraj" to na sprite'a (dla wydajności+będziesz mógł poprawić troszkę miejsca styku części pająka, aby były mniej widoczne)... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Pablo-GM, zrobiłem jak chciałeś :) ciekaw jestem jak ci wyjdzie ta animacja szkieletowa. Przedłużyłem każdą nogę o trochę aby głębiej pod pająka wchodziły, lecz odwłoka ani głowy nie. Ja podzieliłem, reszta do ciebie należy :) Oczywiście grafikę potem można ulepszyć bo jest postrzępiona trochę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 4 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Czemu za mnie robotę odwaliłeś :P ? @PabloGM To zrobisz mi tę animację? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Prosze Cie bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 4 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 O dzięki Pablo! Jesteś cool! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Pablo i co robiłeś to szkieletowo?? Chyba nie? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Czytałeś post wyżej? Pablo mu tą animacje wykonał. :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi