Kofel Opublikowano 2 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Grabarz, co? Tam powinnien byc taki plik. Piczer, ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 U mnie jest: "Nie można uruchomić aplikacji, ponieważ jej konfiguracja jest niewłaściwa. Problem ten może rozwiązać ponowne zainstalowanie aplikacji." wtf? spróbuję z wersją 0.1.1 E: A na wersji 0.1.1 jest podobnie, tylko jest dodatkowa linijka: "CreateProcess failed; code 14001." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Grabarz, co? Tam powinnien byc taki plik. Ale nie ma :[] Zrobie skrin Za duże na skrin :[ ale mówie ci że nie ma jest tylko 1 plik tekstowy z nazwą qapid.exe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 2 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 No to go wstaw jesli taki jest >.> POŁĄCZONE: U mnie jest: "Nie można uruchomić aplikacji, ponieważ jej konfiguracja jest niewłaściwa. Problem ten może rozwiązać ponowne zainstalowanie aplikacji." wtf? spróbuję z wersją 0.1.1 E: A na wersji 0.1.1 jest podobnie, tylko jest dodatkowa linijka: "CreateProcess failed; code 14001." Zainstaluj 0.1.2 + to co dal Snake w tym temacie. :) Masz Viste? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Masz Viste? Nie, WinXP SP2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 No to go wstaw jesli taki jest >.> Double Post :P Już go daje http://rapidshare.com/files/179039593/qapid.exe.log.html Można ściągnąć tylko 10 razy :P I to mi wygląda na log ... @Matthew którą wersje ściągałeś z 0.1.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 2 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 No to tak, prawdobodobnie rapidshare zwrocilo Tobie cos innego niz url z plikiem lub wiadomosc o limicie. Trza bedzie to rozwiazac . ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Plik już ściągany, trzeba czekać, plik nie istnieje, token. To jedyne, co mi do tej pory wyświetlił RS :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Jestem zainteresowany programem pod Linuxa, ale bez GUI, tak aby go uruchomić pod konsolą bez "Iksów". Czy mógłbyś to zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 2 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Tak, ale narazie mi sie nie chce ;P EDIT: Pod ostatnim linkiem jest poprawiona wersja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 4 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Dobra, dam poprawioną wersję z dodaną obsługą wielu serwisów ( choć i tak narazie tylko Rapidshare i premium :P :D ). Zaprasham do korzystania. ;p DOWNLOAD WIN32 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Całkiem fajny program,chociaż i tak na razie korzystam z RapidExpress autorstwa Giedka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 5 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Jest wersja 0.1.5, co nowego: * w sumie nic * zmiany UI * poprawione wszelkie wykryte błędy * wklejanie multilinków * wyłącz/włącz ikonke w trayu Download: win32 mac Jeśli jesteś na linaksie ściągnij źródła z SVN i make install ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Błąd i log Traceback (most recent call last): File "qapid.py", line 367, in <module> File "qapid.py", line 37, in __init__ File "qapid.py", line 94, in createWindow File "qapid.py", line 164, in __init__ File "qapid.py", line 270, in __init__ TypeError: argument 1 of QString() has an invalid type Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Polecam ściągnięcie jeszcze raz z tego samego linku :D ( czyt. ostatniego, właśnie zrobiłem poprawkę )... jeśli po tym też będzie się Tobie wysypywać proszę daj loga, bo teraz kod mam inny to linii nie poznam. ;) Jeśli problem dalej będzie to możliwe też że konfiguracja stara coś robi, usuń: C:\Documents and Settings\User\.qapid C:\Users\User\.qapid <- dla visty tak, nie? ;d A no, w tej wersji co jest aktualnie pod win32 dodałem multilanguage z pl_PL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Program nie działa na Windows Serwer 2008 ja będzie działać to dam ocenę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Ściągnąłem najnowszą wersję i wywala ten błąd, który już podałem... Windows Vista Home Premium ^^, :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Hmm... dziwne, dziwne. ;S Ale napisałem że jakbyś mógł to daj mi AKTUALNY błąd bo linie się pozmieniały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Sądze, że dobry program, ale zassać go nie mogę, wykazuje, że nie może znaleźć połączenia (jak ja koffam Windowsa ;]) Jakbyś chciał to możesz wrzucić na jakiś uploader (najlepiej gmclanowy) Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 9 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 To nie o to chodzi, odkryłem że nie wiedziec czemu wordpress przechwyca wszystkie ścieżki, omg. edit. Poprawione, i nie wyjedzajcie żebym zauploadował na gmclanowy uploader bo to bezsensu. >.> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Link nie działa :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 9 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 A no że działa xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 wuteef, mi tesh doesn't work ;< wez to popraw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 9 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Linki z pierwszego postu napewno działają >.> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Blahhh Nie można uruchomić aplikacji, ponieważ jej konfiguracja jest niewłaściwa. Problem ten może rozwiązać ponowne zainstalowanie aplikacji. ;] Fervi Windows 2003 Server Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Fervi, zainstaluj to: http://www.microsoft.com/downloads/details...;displaylang=en i sprawdź jeszcze raz ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Poszedł, dzięki Snake ;] Zaraz ocenię Działa jak należy, thanks ;p Dodaj Tray Icon i możliwość maksymalizacji (na pełny ekran) ;] Fervi Wiem, zauważyłem, ale nie miałem czasu tego zmodyfikować ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 #fervi Nie denerwuj mnie, jakbyś nie mógł ruszyć dupę i sprawdzić czy tray icon jest >.> Jeszcze have fun z takimi egzotycznymi systemami, na kiego Tobie to na desktopie? o.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Powinieneś dodać, że linki są zapisywane i kasowane (jeśli są zapisane) Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Pomyśli się. Program aktualnie przepisuje w innej gałęzi rozwojowej, oczywście w ramach nauki C++. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi