PoxiPol Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Az gdyż, stworzyłem effect za pomocą klocka (tak wiem, jestem leniwy, to ten klocek z zakładki DRAW), i zastanawia mnie czy mogę go przyspieszyć za pomocą part_type_speed(); Jest jednak problem, nie mam pojęcia jak zidentyfikować ten o to particle, a naprawdę potrzebuje go przyspieszyć. (Chodzi mi o pierwszą zmienną) Thank u from a moutain. PS jeszcze 111 postów... PS2 już cały rok czekam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Może zrób taki sam efekt sam ? Później tylko go przyspiesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Jak wsadzenie go w draw nie daje efektu to go powiel... a jak chodzi ci o prędkość tego zwiekszenia/zmniejszenia to nie potrafię ci pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Robiłem tą droga jak kiedyś pablo1617 napisał, ale nie wiem jak wsadzić emiter NA obiekcie, bo akurat ta inna droga tylko i wyłącznie wkłada go do rooma (Mam nadzieję że mnie zrozumieliście), po tym mogło by być już szybciej :D @Uzjel - Bez Dlla by się wtedy nie obeszło, a do tych mi jeszcze daleko :3 @Morowind - Chodzi mi o predkosc, jako speed, pisalem part type speed, direction tez by sie przydalo jak i part type step :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi