PsichiX Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Lol w tamtym temacie fajnie było, bo prawie nie było zasad, a tutaj już głupiej. Dla tego tamten temat zamkneli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Widziałem gdzieś program ktorym zeedytuje film wideo tzn zamiast nosu bohatera drugoplanowego wstawie mu nos innego bohatera drugoplanowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 jaki Japan? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 PsichiX, no i co, długo muszę czekać na tę blokadę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Hm ciekawe dlaczego dostalem bana za pokazanie kupki ? Prosze o wyjasnienie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Myślisz że ktoś oprócz ciebie lubi oglądać takie rzeczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Dokladniej to Gnyska pytaj, ale na forum i w shoutboxie nie sramy Panowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Myślisz że ktoś oprócz ciebie lubi oglądać takie rzeczy? Widzisz to dzien w dzien ... xD PsychiX to w tym temacie nie mozna srac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Nie. Tu można pisać tylko najdebilniejsze głupoty i czatować, ale o sraniu nie ma mowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Sranie jest niegrzeczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autsajder Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Nie. Tu można pisać tylko najdebilniejsze głupoty i czatować, ale o sraniu nie ma mowy.no to przestań pisać posty ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 A czemu? Głupoty można pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Hm ciekawe dlaczego dostalem bana za pokazanie kupki ? Prosze o wyjasnienie ! Bo ja dostałem za to warn, proste?!?!, ty dostałęś ban za to, iż kupka została przez Ciebie skierowana do PsichiXa a ja ją poprostu wstawiłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Chodz grabarz z tad, pogramy w OSU! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 OSU ssie. Zagralibyście w coś rozwijającego, np. bierki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Osu nie ssie, ale na DeeSie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 OSU ssie. Zagralibyście w coś rozwijającego, np. bierki. Sam ssiesz! Nie znasz się na fajnych gierkach. Przecież nie będę nawalał w jakieś głupie MMO gdzie tylko zabij użyj rozwal kup sprzedaj TKnij ITP brak przecinków celowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Każda czegoś uczy: Osu przyspiesza reakcje. Call of Duty uczy myśleć taktycznie. Worms również. Soldat kształci zręczność, co się np przyda przy graniu na pianinie. a Tibia uczy zabijać trolle i smoki bez ruszania rekami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Sorry, nawet nie wiem co to OSU. :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 To taka gra. osu! is a rhythm game based on the gameplay of a variety of popular commercial rhythm games. While aiming to keep authentic gameplay and scoring, osu! increases the epic factor through online rankings, multiplayer, replay exchange, and a huge community following. Also available is a fully functional built-in editor, allowing intuitive creation of your own beatmaps for the songs you want to play. Hmm... musze se ją ściągnąć :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 To taka gra. Hmm... musze se ją ściągnąć :D POLECAM GORĄCO!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 a ja zimno, lol spallem. Jestem juz w pierwszej 13000!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 A jak sie robi taki obrazek jak masz w sygnie?? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Basiu, a golisz już Ty nogi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Nie :) Po co mam golić? AHIHIHIHIHI :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Jaki szpan, też chcę ranka #99999 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Cytując słowa Ranmusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 lol bo to na pewno Ranmus... a jak wam sie moje drugie konto podoba: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 lol bo to na pewno Ranmus... a jak wam sie moje drugie konto podoba: Ta, 2 konto ...hahaha #666 :D, w 2 dni nie wbil bys tylu pkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 wcale nie, bo 667 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi