Flaque Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 gada o takich pierdołach jak "róbcie gry" Po pierwsze - jesteś ostatnią osobą (no może nie liczac poxipola), która może wytykać komuś gadanie pierdół; Po drugie - Rób grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autsajder Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 no cze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 no cze. ...cze :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 pokazujecie, jakimi durniami jesteście. Ej noooo. Jak ja Grabarza durniem nazwałam, to powiedział, że sama jestem i się obraził, a PsychiX zwrócił mi uwagę. :< To nie fer. Idę się ciąć, zaraz wracam. *idzie się pociąć rozmokłym herbatnikiem/suchą bułką z Tesco/rooshoffiuteńką żyletunią, bądź czymkolwiek co mi wpadnie w, jeszcze całe, łapy.* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Ej noooo. Jak ja Grabarza durniem nazwałam, to powiedział, że sama jestem i się obraził, a PsychiX zwrócił mi uwagę. :< To nie fer. Idę się ciąć, zaraz wracam. *idzie się pociąć rozmokłym herbatnikiem/suchą bułką z Tesco/rooshoffiuteńką żyletunią, bądź czymkolwiek co mi wpadnie w, jeszcze całe, łapy.* odszyfruj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 To jest ten "szyfr cezara"? Porozmawiajmy o mojej nowej grze, zaraz wstawię screen, ale pierw muszę przeinstalować windę na drugim zainfekowanym kompie. Heh spytałem się ojca "ten pen drive też jest nieczysty?" po czym on zaczął się śmiać. Sam jesteś dewiant. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 to jest qr code Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 FLBkzm qnw! To jest szyfr cezara ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 7 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Macie schiza, dauna czy kto tam co chce, a pental to wyssany do cna z poczucia humoru ateista. Poza tym, chciałbym nadmienić że macie nieczyste myśli i zareklamować najnowszy crash-death-metalowy kawałek zespołu Tytoń A Odwaga. Indżoj! http://www.wrzuta.pl/audio/80mbAc6S21/martwy_lup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 odszyfruj www.orange.pl/fotokody Przyszłość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Piosenka wymiata. Z tego co pamiętam Globi to rozszyfrował na ircu. To było coś w stylu "jestem dewiant". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Shylios sa specjalne programy na komorke to odczytywania tych znakow, znajdz sobie, sciagnij i odszyfruj na telefonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Shylios sa specjalne programy na komorke to odczytywania tych znakow, znajdz sobie, sciagnij i odszyfruj na telefonie. Wiem, ale szkoda mi internetu w tel na sprawdzanie tego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zmieńce nazwę tematu z "Rozmowy niezbyt kontrolowane" na "Rozmowy kontrolowane przez PsichiXa" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 i gnyska. Grabarz pograsz w osu? założę się ze cie zabije w this is sparta remix. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 i gnyska. Grabarz pograsz w osu? założę się ze cie zabije w this is sparta remix. To dawaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Po to jest ten temat, aby sie wyglupiac i robic z siebie debila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Niektórym udawanie debila idzie za dobrze i można zastanawiać się, czy to wciąż jest udawanie :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Pental, nikt ci tego tematu czytać nie każe. Rób grę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Powiem tylko tyle: Ten temat nie jest do wyglupiania sie i robienia z siebie debila, tylko do rozmawiania na wszystkie tematy, bez potrzeby zakladania do tego specjalnie nowych topicow. PoxiPol - straciles szanse na poprawienie zachowania, teraz bedziesz musial sie narobic zeby Ci warna zdjac. Pental - jeszce raz uslysze cos o greli to.. nie chcesz tego zobaczyc. (no chyba ze chcesz to moge od razu to zalatwic bez czekania na okazje :D) Dziab - eh, tyle osob na swiecie potrzebuje krwi, a Ty akurat musisz sie ciac. PCK wspomoz lepiej :P BTW. a co ja mowilem o tym co sie stanie gdy zobacze tutaj klotnie? Tia, autorzy tejze klotni oraz osoby podtrzymujace ja przy zyciu dostana po warnie i blokade nie na jeden dzien a na kilka, hmm, dajmy na to 7 :) ktos jeszcze chce szalec? wiec uspokoic sie prosze bo ostatni raz prosze i ostatni raz daje szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Szczerze? Mogę dostać to blokadę, jest mi to obojętne, a jeżeli uważasz, że to poprawi aktualny stan forum, to "czyń swą powinność" ;) ! Jednym słowem: "Śmiało!" :P . Ponieważ jak już mam dostać bana, to żeby się później nie użalać, zrobię to teraz - "za multikonta banów nie dają, za nic tak" - takie krótkie podsumowanie mojego pobytu. Bye ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 ALE TY JESTEŚ MĘSKI :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 problem mulit-kont rozwiazujemy inaczej. btw. baj baj Pentalku, nie do zobaczenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Nie, nie odpowiem tak, jak to robi Grabarz, przykro mi :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Cze! :D Ej, a tu można robić co się chce? :> Fajnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Cze! :D Ej, a tu można robić co się chce? :> Fajnie :D Prawie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Lol w tamtym temacie fajnie było, bo prawie nie było zasad, a tutaj już głupiej. @PsichiX - Jest jeszcze chyba 6 Modów. I tak na ciebie nie liczyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Do robienia czego się chce są czaty ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 skoro ten temat jest do roznych rozmow to wiec tak szukam programu ktorym zeedytuje film wideo tzn zamiast oczu bohatera wstawie mu inne oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Moviemaker 5 czy cis takiego https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=392 LOL WUT! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi