sfinkss Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Instaluje service packa3 do xp, juz...chyba od 4 godzin, cały czas instaluje wscsvc.dll, czy to normalne? bo nie wygląda zeby komp się zaciął bo inne programy normalnie sie otwierają... Czy to moze wina mojego dosyc słabego kompa? 1,8ghz 768ram 64mb grafika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 No z tego co wiem SP3 długo się instaluje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Jakie tam długo. Jak mi się instalował to nawet tego nie zauważyłem. Kwestia kilku - kilkunastu minut. Więc 4 godziny...? Nie, to raczej nie jest normalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 dalej na tym stoi...jak teraz zrobię restart to sie cos stanie? z systemem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 nic się nie stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 będzie backupować. Ale że 4 godziny to nie jest normalne. Na moim staruszku to nie dłużej niż godzinę się instalował. RESTART zrób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Ściągnij jeszcze raz SP3. Mam identycznego kompa, tyle że z lepszą kartą grafiki i instalacja tego nie trwała dłużej niż pół godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi