Dragon Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Tytuł: Color Game demo Gatunek: Zręcznościówka Opis: Gra "Color Game demo" to moja pierwsza gra w życiu i nie spodziewajcie się cudów. W grze jest tylko 4 poziomów i mały kolorowy kwadracik który idzie w jedną stronę prawo, ale jeśli się odbije to w przeciwną stronę. Musisz mu pomóc w zbieraniu złota. Sterowanie: Spacja - skok R -reset poziomu Download: "Color Game" Rozmiar pliku: 1MB (1006KB) Autorzy: Programowanie: Paweł Szczepaniak Fabuła: Paweł Szczepaniak Grafika: Paweł Szczepaniak Muzyka: Nie ma Screeny: Menu (21KB) Gra (42KB) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Jak na początkującego to nieźle. Dobrze że nie jest to jakiś kacz de klaun :) Daje 3/5 Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 No, może być. "Będzie z ciebie kalafior" :D . Poćwicz trochę robienie gier, zanim wydasz kolejną grę :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Dzięki, ale to nie jest dokończona gra więc dałem demo. Będzie lepsza ale potem, ponieważ rozpoczynam nowy projekt :mellow: . EDIT: Dobra, porobię parę gierek, ale fajnie jak na początkującego ?? To moja pierwsza gra w ŻYCIU. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Kurcze pograłem, przeszedłem, wciągnęło ! Plusy : Miła, prosta, kwadratowa grafika Fajne wykonanie Dość trudne Pierwsza gra Minusy Brak muzyki Króciutkie Takie nic... 2,5/5 Ale dam Ci 3 :) Dodaje więcej poziomów, zmień troszkę grafikę, dodaj wersję po angielsku i zasłużysz na 4 ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 dodaj wersję po angielsku i zasłużysz na 4 ! Po co w takiej grze jakikolwiek język? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Dzięki, popracuje nad tym :unsure: . EDIT: Po co w takiej grze jakikolwiek język? A po to, że może dam tą grę na YOYO Games, nigdy nic nie wiadomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Gra nie zasługuje nawet na dwa. Grafika do kitu muzyki nie ma a to demko jakieś, krótkie minuta grania <_<. W nie których miejscach bohater się zacina. Dam na zachętę +1/5 ale się nie zniechęcaj i rób dalej te grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Gra nie zasługuje nawet na dwa. Grafika do kitu muzyki nie ma a to demko jakieś, krótkie minuta grania <_<. W nie których miejscach bohater się zacina. Dam na zachętę +1/5 ale się nie zniechęcaj i rób dalej te grę. Ale zrozum też, że jest to jego pierwsza gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Pierwszy lepszy klon ślepego ninja. Daje ci 1 bo to tylko może 3 albo 4 minuty roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Syliush i Egezkutor, wasze gry są FA TAL NE, a tak oceniacie go... Jakbym miał wybrać, w którą miałbym grać do końca swego życia, wygrałbym oczywiście Color Game ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Krytyk filmowy nie musi umieć kręcić dobrych filmów, Pental. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Pierwszy lepszy klon ślepego ninja. Daje ci 1 bo to tylko może 3 albo 4 minuty roboty. 3 czy 4 minuty roboty??? Robiłem ją z 4 dni... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 No bo się tak obijałeś. Rozumiem, że to pierwsza twoja pierwsza gra ale jest słaba moja pierwsza powstawała 2 miesiące a nie 4 minuty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Ale on nic nie powiedział że przez te 4 dni robił tą grę minutę dziennie zagram zaraz to ocenę dam w edicie E. Grafika 2/5 Pomysł 4/5 Grywalność 3/5 Ogólnie 3/5 nie będę cię zniechęcał bo jak mnie potępili za grafikę nic teraz narysować nie umiem A jeszcze do Egzekutora ciekawy jestem czy jakbyś robił tą grę na początku swojej przygody z gm czy byś ją zrobił w 4 minuty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 No bo się tak obijałeś. Rozumiem, że to pierwsza twoja pierwsza gra ale jest słaba moja pierwsza powstawała 2 miesiące a nie 4 minuty. Ona nie powstałała w 4 minutu tylko w 4 dni prawie cały dzień, nie umisz tego zrozumiec??!! Czy mam ci to narysowac??!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 oj egzekutor chciał się pochwalić jak on długo grt robi :P Color Game mi sie spodobał ale jak już padło podobne do ślepego ninja, ale te kwadraty mnie wciągneły bardziej i chciałbym zaliczyć więcej poziomów. Może w pełnej wersji dorób z 26 poziomów a 31 to bedzie jakiś wypasiony kwadratowo-kolorowy boss ;p Jak na pierwszą gre fajnie demo 3/5 pełna jak będzie dalej tak emocjonująca i będzie dużo poziomów to dam 4/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Gra nie zasługuje nawet na dwa. Grafika do kitu muzyki nie ma a to demko jakieś, krótkie minuta grania . Egzi tu się trochę na tobie zawiodłem, bo w takich gierkach nie zawsze musi być supermegaultrahipermegagiga grafika, do muzyki bym się przyczepił. Ale dam ci 3/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Japan, krytyk musi znać się na rzeczy. Ale czy ja mówię coś o tym, że on musi umieć robić gry? On po prostu nie chce, by jego gra, która jest gorsza od tej, miała 1 gwiazdkę, zaś tej tyle dał... Wcześniej nie wiedziałem jak grać i o co chodzi. Po przejściu gry, stwierdzam, że jest genialna :) . Zasługuje nawet na czwórkę :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Dzięki Pental, i jeśli teraz naprawdę dajesz mi 4/5 to przygotuj sie na Pełną Wersję :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsamodasxD Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 A mi sie gra podoba, pierwsza gra jest zawsze do przyjecia... daje 4/5 - popracuj nad nia dluzej, powymyslaj jakies elementy itp ;D Pozdro - i trzymam za ciebie kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Dzięki za pocieszenie :) . EDIT: Zobaczcie moją sygnaturkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Gra dość lipna, ale nawet może wciągnąć. Ja nie należę do ludzi, którzy patrzą w pierwszej kolejności na grafikę, tylko na grywalność :) 3/5 Enjoy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Cały czas 3/5 lub 4/5. Super :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Japan, krytyk musi znać się na rzeczy. Ale czy ja mówię coś o tym, że on musi umieć robić gry? On po prostu nie chce, by jego gra, która jest gorsza od tej, miała 1 gwiazdkę, zaś tej tyle dał... Wcześniej nie wiedziałem jak grać i o co chodzi. Po przejściu gry, stwierdzam, że jest genialna :) . Zasługuje nawet na czwórkę :) . Zaczynasz mnie rozśmieszać Pental. Przecież ty pewnie mojej pierwszej gry wcale nie widziałeś a ta gra jest zrobiona na klockach i tyle. Nikt oprócz mnie i Syliusha nie umie oceniać gier <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloin Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Hmmm... Ściągnąłem, zagrałem i... spodobało mi się. Szkoda tylko, że liczba leveli pozostawia wiele do życzenia. Jak na demo ta gra powinna być dłuższa. Mimo to z chęcią wstawię ci 4 gwiazdki. Dodaj jakieś inne przeszkody, przełączniki, z 20 lvli (może trochę przegiąłem) i będzie git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 31 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Dobra spróbuję, ale dopiero się to ukarze w wersji "Color Game 2"!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi