borubarartur Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Problem polega na tym że mam postać z profilu odwrócona w prawą stronę i chciałbym w GML zrobić jej lustrzane odbicie czyli żeby była odwrócona w prawą stronę.Da się takie coś zrobić a jak tak to jak? Proszę o pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Nalerzy sprite'a przeskalować w poziomie. image_xscale=-1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borubarartur Opublikowano 28 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 że też o tym nie pomyślałem... :blink: Dzięki za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 lub w pionie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightem Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Cześć. Szukam odpowiedzi na podobny problem dlatego dopiszę się tutaj :) No więc mam takie pytanie: Czy da się zrobić tak, żeby postać odwrócona w prawo przy wciśnięciu ord('A') odwróciła się w lewo ale w prawo już nie? A dokładniej to przy naciśnięciu 'A' odwraca się w lewo a przy wciśnięciu 'D' w prawo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 GML image_xscale=1 No problem. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightem Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Hehe. No tak :P Dzięki za pomoc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi