PoxiPol Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Aż gdyż iżby ażby wpadłem na pomysł aby zorganizować imprezę na moim serverze w Almorce, bedzie potrzebne Hamachi, no ale cuż, nikt nie ma zewnetrznego... Nie jest ona z okazjii swiat, lecz aby przekonac Borka ze almora nie umarla. Dzis bede zbieral blood bush i kase na piwo, wpisujcie tutaj swoje nicki i kiedy bedziecie, moze uda mi sie okolo 18 Nick : almora3 Hasło : bobek Ip bedzie, licze na wasza pomoc :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Aż gdyż iżby ażby wpadłem na pomysł aby zorganizować imprezę na moim serverze w Almorce, bedzie potrzebne Hamachi, no ale cuż, nikt nie ma zewnetrznego... Nie jest ona z okazjii swiat, lecz aby przekonac Borka ze almora nie umarla. Dzis bede zbieral blood bush i kase na piwo, wpisujcie tutaj swoje nicki i kiedy bedziecie, moze uda mi sie okolo 18 Nick : almora3 Hasło : bobek Ip bedzie, licze na wasza pomoc :D IP podajesz swoje z hamachi ;ó Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Ale to bez sensu, skoro wszyscy będą mieli 1 lvl (dopiero co założą konto). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 koło 18stej to ja będę na kolacji wigilijnej, nie wiem jak wy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 True... Lepiej koło 22-23 i na nockę ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 JA!? ej chłopcy... a będzie piwo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Cześć Yoho ;* A tak btw. są święta a wy chcecie o 18 rozpoczynać grę :=/ Nie lepiej te kilka dni w roku wreszcie posiedzieć z rodziną przy stole a nie jak jakieś nerdy przy komputerach całe dnie \=; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 To jest Nałóg komputerowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 no wiesz, klejuch pewnie nie ma z kim siedzieć :( przykro nam :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Taa zróbcie impreze sylwestrową jeszcze w almorze. bedzie super balet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Tak nołlajfowo ten temat brzmi z deka ;[ . Umawiać się na piwo w MMORPG, to już na prawdę przesada :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Wyślijcie mi potem screena jak robicie "berk... berk..." :-B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi