Flaque Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 http://allegro.pl/item508920604_shure_c_60..._za_grosze.html - kabel 4,5m z gniazdem XLS (w komplecie) No i właśnie pytanie do tego, czy będę mógł ten mikrofon podłączyć do komputera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zawsze można wysłać maila do sprzedawcy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Wszystko wszedzie wejdzie jesli zostanie odpowiednio przerobione :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 21 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Dużo mi to mówi. Zawsze można wysłać maila do sprzedawcy.. Tak, bo firma nie ma nic lepszego do roboty tylko odpowiadanie na dziwne pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 21 Grudnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Jeżeli jest wtyczka Duży Jack, to wystarczy zrobić przejściówkę (lub kupić), na zwykły kabel Jack (słuchawkowy), lub miniJack, zależnie jaki masz w komputerze. Mikrofony zazwyczaj mają właśnie dużego Jacka (mam takie do Singstara (karaoke) na PS2). Przejściówka to zapewne 2 złote. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 21 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Ale co to jest to gniazdo XLS, bo nigdzie nie mogę się dowiedzieć 0_0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Google... <_< http://www.pmc.com.pl/index.php?option=com...&Itemid=215 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 21 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 To powiedziało mi jeszcze mniej niż tip PoksiBola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 ciekawe czy sam to zrozumiales :S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi