Skovv Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Znacie jakiś free program do przerabiania muzyki z formatu wav na mp3?Szukałem w necie ale każdy przerabiał tylko 50% piosenki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 LAME chociazby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Polecam program SUPER. Obsługuje wiele formatów muzycznych i video. Jest darmowy, konwertuje całe pliki i nie dodaje reklam. Najlepszy konwerter jaki miałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Grudnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 AudaCity :D Ale i tak kazdy korzysta z Lame :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Jeśli ostatnio się orientuje to wystarczy jak zmienisz nazwę np na "kupa.mp3" to wtedy zrobi ci sie format MP3 :) itd itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 @Tidimel: -.- . . . To jest akurat zwykla zmiana rozszerzenia a nie formatu. odtwarzacze przy wyborze formatu patrza nie na rozszerzenie tylko na naglowek pliku w ktorym jest zapisana informacja jakiego formatu jest plik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Ważne że działa... no a jak chce sie lepiej to Audacity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Ważne że działa... no a jak chce sie lepiej to Audacity Właśnie nie działa! Załóżmy, że masz telefon komórkowy który obsługuje jedynie mp3 a nie wav. Jeśli zmienisz tylko rozszerzenie na .mp3 to i tak ci wywali błąd że nie poprawny format pliku. Mp3 jest inaczej zapisany niż wav. To tak jakby dać jakiemuś muzykowi zamiast nut, dźwięk zapisany kropkami i kreskami. Myślę że już rozumiesz. :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Ja osobiście używam programu do konwertowania Free Mp3 Wma Converter i mi się podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Grudnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Możesz sobie wav zmienić na jpg i obrazkiem się nie stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi