Dexter12 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 size=3]Tytuł:[/size] The Moving: Christmas edition Gatunek: Platformowo - zręcznościowa Opis: Nie patrzcie na nazwe 'Christmas edition' dałem takie rozszerzenie nazwy mojej poprzedniej gry , ponieważ założyłem ten temat na przerwe świąteczną. Zrobiłem ten dodatek bo mi sie nudziło :) Naprawiłem przedewszystkim dużo bugów które występowały w poprzedniej wersji.Zrobiłem tutaj 15 level ten dodatek jest o wiele bardziej rozszerzony.Sterowanie: 1 player: strzałki 2 player: strzałki na numpadzie czyli 8,4,6,2 Na nie których levelach trzeba współpracować. Wprowadziłem system punktowania, punkty również służą jako życia. Jak zginiesz to ci zabiera 1 itp. Na koniec gry punkty są sumowane.Gre można zapisać za pomocą klawisza F5.Restartujemy level wciskając F2 ale nie cieszmy się że będziemy mieli więcej punktów bo to nie prawda :D Tracimy 20 pkt za każdy restart. Link do poprzedniej wersji: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...7&hl=moving Download: https://gmclan.org/up4213_4_The_moving_christmas_edition.html Rozmiar pliku: 17,4mb Autorzy: Programowanie: Ja Fabuła: Fabuły nie ma Grafika: Ja Muzyka: Z internetu Screeny: http://img368.imageshack.us/my.php?image=themovince1gx2.png http://img523.imageshack.us/img523/2818/themovingce2uy7.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Mi się nie podoba :/ Grafika na gorzej niż najniższym poziomie, brak fabuły,... Ogólnie dziadostwo Nawet nie oceniam, wtedy będzie 0/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 niezbyt ambitne, ale ale... dla czteroletniego sąsiada może sie przyda jak wpadnie ;] gdyby grafika była faktycznie lepsza ... popraw ją bo nieciekawie się prezentuje serio. wtedy będzie spoko no właśnie waga spora jak na takka jakosc, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Omg... słabizma to "coś" zasługuje co najwyżej na 1/5. Dlatego, że pasztetowa grafika, brak fabuły i do tego ta waga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Ajj, trochę słabo, ale szłoby poprawić na naprawdę fajną grę :) Plusy Spodobały mi się poziomy i ich trudność Spodobało się mojej 5-letniej kuzynce Minusy Waga Grafika "Niektórych źółtych klopecek nie idzie łapu" jak powiedziała moja kuzynka :D Oczywiście nie poddawaj się. Wszystkie błędy są do poprawiania . E: OCENA ! Zapomniałem, przepraszam :P 2/5. Popraw błędy z punktami i popraw grafikę będzie 3/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 "Spodobało się mojej 5-letniej kuzynce" B) B) B) B) B) to nadzieja ;] zawsze jak sąsiadka przyłazi to z dzieckiem i Arek przychodzi do mnie i chce zebym gral w fife i mowi ze ogląda mecz. heh. i widzisz, zmień grafikę, to podstawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsamodasxD Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 sciagnolem, zagralem ( az do 2 lvl) i wywalilem..... elementy wtapiaja sie w tlo - poza tym nic nie widze tutaj swiatecznego, ocena w domysle oczywiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Cóż gra mogła by byc skierowana dla maksymalnie 5 latków, ale raczej większośc z nich do 4 roku życie nie ma dostępu do komputera :D... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 @OsamadosaxD czy jak tam się twój nick wymawia - doszedł byś do 3 lvla byś zobaczył :D Ciekawi mnie lvl gdzie aby dojść trzeba nie skakać, lecz po prostu przejść po czerwonych patyczkach, zauważyłeś to przypadkiem czy specjalnie tak zrobiłeś :D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi