Egzekutor Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Nie mam zamiaru robić gry która otrzymuje wyyyyyyyyyyyyyyyyyysokie noty (3 stary). Widzę że nie mam po co kontynuować projektu >.> Czy ty się dobrze czujesz? :unsure: Nie można nigdy pod żadnym względem opuszczać produkcji projektu!!! Jeżeli patrzyć na gwiazdki to połowa pełnych gier i programów by teraz tam nie była. A co do gry to zapowiada się nieźle +3/5 I moim zdaniem powinieneś zostawić ten szum tak jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Nie mam zamiaru robić gry która otrzymuje wyyyyyyyyyyyyyyyyyysokie noty (3 stary). Widzę że nie mam po co kontynuować projektu >.> To nie rob i po sprawie. Jak myslisz, ze gra bedzie przez wszystkich chwalona to .. to zle myslisz. ;P Osobiscie coz moge powiedziec ? Nie jestem tu od oceniania screenow tylko gry, tak wiec poczekam na demko. @Wojzax, lack of decay i lucky day brzmia podobnie, niczym Ferrari i Fiat. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 No może bez "of". Już trochę bardziej podobnie. lek dikej - laki dej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Lucky Day = Lack of Decay? ROTFL. Zbieg okoliczności. Komu source? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 P*****dole nie robię. Straciłem wenę :( Jak ktoś będzie chciał source to niech pisze. ee..No z takim podejściem mój drogi to ty nigdy porządnej gry nie zrobisz, myślisz że jak zrobisz grę w stylu propaganji to dostaniesz odrazu 5/5? Musisz się postarać, pokazać, że ci naprawdę zależy. Jak za każde 3/5 będziesz tak robił to nigdy gry nie zrobisz. Daję 4/5 bo o zrobieniu takiego czegoś mógłbym tylko pomarzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Ja chce source ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 18 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 ee..No z takim podejściem mój drogi to ty nigdy porządnej gry nie zrobisz, myślisz że jak zrobisz grę w stylu propaganji to dostaniesz odrazu 5/5? Musisz się postarać, pokazać, że ci naprawdę zależy. Jak za każde 3/5 będziesz tak robił to nigdy gry nie zrobisz. Daję 4/5 bo o zrobieniu takiego czegoś mógłbym tylko pomarzyć. Nie zmusicie mnie do kontynuacji. Nie chodzi mi o to że chce od razu 5/5 tylko k***eć jak to z 4 starów się nagle 3 zrobiły? Source Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Nie zmusicie mnie do kontynuacji. Nie chodzi mi o to że chce od razu 5/5 tylko k***eć jak to z 4 starów się nagle 3 zrobiły? Source Szkoda, bo czekałem na tę grę :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 18 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Sam sobie dokończ. Ja nie widzę problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 To się nazywa dorosłe podejście do pracy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Ja może dokończe jak skończę Syberiana w święta :P Ale nie mogę tego obiecać xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 19 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Ja może dokończe jak skończę Syberiana w święta :P Ale nie mogę tego obiecać xD Rób pan co chceta. Chętnie sam zobaczę Sybierana. I nie obiecam że nie zdekompiluję jak jak będzie jakaś fajna gierka. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Rób pan co chceta. Chętnie sam zobaczę Sybierana. I nie obiecam że nie zdekompiluję jak jak będzie jakaś fajna gierka. ;) LOL.... I tak są na to "zabezpieczenia" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 19 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 LOL.... I tak są na to "zabezpieczenia" :D Ale kto je stosuje? Nawet pisząc w .NET mało kto używa Obfuscatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XivroX Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 a niby GMPROTECTOR Snake'a to już z mody wyszedł? Ale w sumie racja. Kto w tych czasach stosuje zabezpieczeń? Przecież i tak je złamią... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 A plik z open sourcem jest dalej w twoim up'ie? bo nie moge znalesc jak mozesz/ecie podajcie dokladny link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 22 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 A plik z open sourcem jest dalej w twoim up'ie? bo nie moge znalesc jak mozesz/ecie podajcie dokladny link Za późno! Trzeba było pobierać jak kod był dostępny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi