g-Enjoy Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Dorota 18:46:09 misia ;d Takiego duuzegoo xD ;d Dobra. Duży miś. Coś dorzucić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 misia ;d Takiego duuzegoo xD ;d Coś dorzucić? Rozum. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden-Maciej Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 książkę z poradami programistów ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Rozum. Eh, tak czy siak każda dziewczyna tak pisze na "gie-gie". Ale uwierz mi, jest normalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Eh, tak czy siak każda dziewczyna tak pisze na "gie-gie". Ale uwierz mi, jest normalna. No dobsz... to tylko takie nawiązanie było. PS: no i nie każda, bo ja znam takie co piszą normalnie Q: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 No dobsz... to tylko takie nawiązanie było. PS: no i nie każda, bo ja znam takie co piszą normalnie Q: 16+? Żadnej, która pisze normalnie nie znam :C Dorota 18:52:17 nigdzie nie dostaniesz takiego misia :D Ja 18:52:24 oj dostanę Ja 18:52:26 zakład? Dorota 18:53:12 ;d Dorota 18:53:16 no nie wiem ;d Ja 18:53:18 :D Ja 18:53:23 oj zobaczysz Gdzie dostanę takiego misia? :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden-Maciej Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 poszukaj w sklepach dla dzieci typu SMYK :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 poszukaj w sklepach dla dzieci typu SMYK :) Szczecinek to jedna wielka dziura o pow. około 25km. Nie ma u nas takiego sklepu. W tych co mamy nie znajdę. Jadę do większego miasta :C E: Zamykam, powiedziała już co chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 17 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Powiedziała, że chce dużego misia, który wiadomo, że jest bardzo drogi? 400zł wydawać na prezent dla dziewczyny, która nie jest twoją partnerką... i to jeszcze w wieku 15 lat, gdzie nie masz stałych dochodów? Radzę Ci Bagno zastanowić się dokładnie co robisz, bo teraz wydasz kupę szmalcu, a za miesiąc się okaże, że znajdzie ona sobie chłopaka i poza nim świata nie będzie widzieć... Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Grudnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Haha, ciekawe co Ranmus by kupił :P Nawiasem mówiac to bym czterech setek nie wydał nawet na dziewczynę w moim wieku :) Zresztą materializm to nie jest sposób na okazywanie uczuć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Dokładnie, jak się ma zbędne 400zł, to się je daje Marmotowi, a nie kupuje dziewczynie misia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 18 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Haha, ciekawe co Ranmus by kupiłPorównaj moje zarobki do g-enjoya. ;) Ale i tak nie przesadzałbym, 400zł eee... I możliwe, że kupiłbym coś z maskotki, ale poszukałbym jakichś niekonwencjonalnych prezentów z domieszką "cute". ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 18 Grudnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Heh, małego pluszowego Tymonka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi