g-Enjoy Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Szukam prezentu dla dziewczyny w wieku 15 lat. Jakieś pomysły? Max. cena to 400zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Wiek: -7991 latEkhm, nie za stara dla ciebie taka piętnastka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Wibrator? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 prezent tani i funkcjonalny: tabletki antykoncepcyjne. Ewentualnie duzego pluszaka (zagranie w stylu amerykanskim), czy stringi (dla tych co maja poczucie humoru). Zawsze jak juz masz taka kase wylozyc to kup Jej jakas skromna piekna bizuterie (ofkors jesli sie juz dluugo znacie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Polecam klasycznie kupić: Chleb biały, denaturat, szare mydło i konserwe, ew. jeżeli jest furry - karmę dla psów/kotów/rybek akwariowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 14 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Test ciążowy ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 ofkors jesli sie juz dluugo znacie W jakim sensie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Nie jesteś trochę za młody na pietnastolatkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Nie jesteś trochę za młody na pietnastolatkę? Mam 15 lat ;F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Piętnastolatce polecam kupić rozum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Piętnastolatce polecam kupić rozum Akurat jej rozumu nie brak ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Akurat jej rozumu nie brak smile2.gif Widać, to jakiś niezwykły przypadek! >;Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Kup jej cało roczny zapas zupek KNOR :P EDIT: Pokaż jej zdjęcie :P To ci doradze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 No właśnie, słuchaj nieocenionych porad 13latków, którzy mają w tym wieeelkie doświadczenie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Widać, to jakiś niezwykły przypadek! >;Q To tylko moja dobra wola, chcę jej coś kupić bo mi zależy na niej. @upup: Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 No właśnie, słuchaj nieocenionych porad 13latków, którzy mają w tym wieeelkie doświadczenie! Ja mam wielkie doświadczenie <_<. Miałem taką jedną ale mi się znudziła :sleep1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Ja mam wielkie doświadczenie <_<. Miałem taką jedną ale mi się znudziła :sleep1: A zdjęcie Ci potrzebne do masturbacji czy zaspokojenia swojego głodu? :huh: Pytam się tylko co 15-sto latka z rozumem chciałaby dostać na gwiazdkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Egzekutor: Widać po tobie, że szastasz laskami w lewo i w prawo B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Egzekutor: Widać po tobie, że szastasz laskami w lewo i w prawo B) Dobra joda daj spokój, nie tylko on tak się zachowuje. Głupi wiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Nie no, obraziliście mnie :P A tak na serio to za taką kasę to ja bym jej kupił coś typu kolczyki, pierścionek i zabrał bym ją nie wiem, może do jakiejś restauracji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Nie no, obraziliście mnie :P A tak na serio to za taką kasę to ja bym jej kupił coś typu kolczyki, pierścionek i zabrał bym ją nie wiem, może do jakiejś restauracji ? Zapomniałem dodać: Ona nie chce iść do żadnej restauracji. Ale na koncerty da się ją namówić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 no to ją weź na Irona Maidena B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaxxis Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Dziewczyny, dzielą sie na tę lecącą na kasę, i te co kochają. Sam po sobie wiem :x. Bagno, nie uważasz, że 400 zlotych TO AŻ NADTO za dużo ? Ja bym kupił w okolicach 20 :x btw, no to ją weźna Irona Maidena cool.gif Skocz z mostu plax. @EDIT: Nie no z tymi 20 trochę przesadziłem :P Myślę, że 100-150 zdecydowanie starczy : P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Dziewczyny, dzielą sie na tę lecącą na kasę, i te co kochają. Sam po sobie wiem :x. Bagno, nie uważasz, że 400 zlotych TO AŻ NADTO za dużo ? Ja bym kupił w okolicach 20 :x btw, Skocz z mostu plax. Zdecydowanie nie mam zamiaru jej podrywać, dobra przyjaciółka i tyle. Chcę jej zrobić coś porządnego na gwiazdkę. Z resztą mnie stać. A inwestowanie w nią się opłaca. @upup: Powieś się w kiblu. http://www.last.fm/user/English_Guy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaxxis Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Myślałem, że to Twojej dziewczynie :P - Nie no naprawdę, o takiej sumie to ja mogę pomarzyć :P Ja bym osobiście nie posunął się do kupna czegoś powyżej 150~ złotych. Nie mam pojęcia, może jakiś duży pluszak ? Dziewczyny lubią trzymać takie w pokoju. Może jakieś perfumy ? Zależy od tego jaki ma charakter, czym się interesuję i tak dalej i tak dalej. A może sam jej spytaj co by chciała ? Co o tym myślisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 kup jej dużego misia albo biżuterie jak wspominali wcześniej. :D @up : perfumy też dobre. Albo kup jej parę rzeczy :) jak masz te 400 zyla. Miś, perfumy i łańcuszek prezent marzeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Oddaj się jej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Myślałem, że to Twojej dziewczynie :P - Nie no naprawdę, o takiej sumie to ja mogę pomarzyć :P Ja bym osobiście nie posunął się do kupna czegoś powyżej 150~ złotych. Nie mam pojęcia, może jakiś duży pluszak ? Dziewczyny lubią trzymać takie w pokoju. Może jakieś perfumy ? Zależy od tego jaki ma charakter, czym się interesuję i tak dalej i tak dalej. A może sam jej spytaj co by chciała ? Co o tym myślisz ? Nie mam dziewczyny i w najbliższym czasie nie mam zamiaru sobie szukać ;) Mówi, że nie wie co. Wcześniej mówiła o kocie, ale rodzice. @up: Oddaj się woźnemu w szkole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden-Maciej Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 A może byś jej kupił jakąś sukienkę, taką z reserved. Albo jakieś fajne buty. (Bo dziewczyny na buty lecą :) ) ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Dowiedz się, czym się interesuje i wtedy jej coś kup, bo jeśli interesuje się zwierzątkami i jest wegetarianką, a ty kupisz jej dywan z kociątek to raczej nie będzie zadowolona. Ostatecznie, jakiś modny ciuch (gumowce np.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi