Farkraj Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Wiem nazwa tematu jest interesująca... ni wiem jak zrobić chodzenie bohatera ale tak żeby nie zacinał się w przejsciach i był wyrównany do siatki. Chodzi mi o to że będzie szedł co 32 piksele a nie skakał.. no dobra cos podobnego jak w o boże! tibi że chodzi się co kratke a nie jak sie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 GML if keyboard_check(ord("W")) then if place_free(x,y-32) then y-=32 else show_message("No chyba nie ma miejsca nie?"); //Pomyśl trochę zanim zapytasz! To nie boli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 7 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 chodzi za szybko :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Chyba se żartujesz? nie potrafisz zmienić jednej liczby? <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 to zmniejsz wartości z 32 na np. 6. Chlopcze, postaraj się o odrobinę analizy nad kodem który dostajesz, pamiętaj że narząd nieużywany zanika :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 7 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 heh zmienilem chodzi wolniej ale niewyrównuje sie do siatki.. sam sobie poradze jakos edit- oł jea przy puszczaniu klawisza dalem allingt to grid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 sam sobie poradze jakos ta.. już to widzeę. =p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi