Ch3mical Opublikowano 8 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Hmmm... co do demka to nie wiem czy w ogóle wyjdzie. Od razu planuję pełną wersję. Gra będzie dość rozbudowana, dlatego za bardzo nie wiem co dać w tym demku. Więc raczej go nie będzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Lepiej wszystkie grafiki zrób na nowo, bo teraz to wygląda kiczowato.Już myślałem, że będzie to coś fajnego... Na Syberii będziemy mieli także doczynienia z wilkami Syberyjskimi, Niedźwiedziami Grizzly, a także innymi zwierzętami.Już się boje jak to będzie wyglądać.Niech będzie 2/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 8 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Po 1- Grafiki robi Wojzax Po 2- To co mam zrobić mutanty i przerażające zombie? <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Jesli to ma byc ośnieżone drzewo, to mam dla Ciebie przykrą wiadomość: Drzewa liściaste zrzucaja liście na JESIEŃ... zeby nie było offtopu, to zapytam kiedy mozna sie spodziewac demka? LoL, należy dodać do cytatów GMclanowych xD. BTW, to drzewko można blend'nąć pod jakiś kolor w GMie (np zielony) i już będzie całkiem ok :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Sądze, że do Nowego Roczku przyjdzie nam poczekac :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 buehehehe zimowe drzewo z liściami xDD zrób same korzenie :) gra prezentuje sie ciekawie :D czekam z niecierpliwoscia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 8 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Już nie będziecie mogli narzekać na grafe, bo nie robię jej ja, tylko Wojzax, a on, muszę przyznać, zna się na rzeczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 buehehehe zimowe drzewo z liściami xDD zrób same korzenie Jak wiadomo, sprytne drzewa zrzucają na zimę liście, gałęzie i pień zostawiając same korzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 8 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Screen 2 wygląda, jakby facet łaził po... no... po efektach biegunki jakiegoś yetiego :boxed: Weź, lepiej zmień kolor tych skał... (przynajmniej mam nadzieję, że to skały) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 @Dżaps Bhuaahauhua sam niemoge teraz z tego xD taka ponyłka i twój świetny komentarz ^^ To chyba jakiś post nie na temat co? Warn +1 za offtop gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 9 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 @Korodzik: To są bagna, jeszcze z poprzedniej wersji gry. Teraz już ich nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 A może jakieś nowe screeny? Dasz? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 18 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Proszę bardzo, nowa dostawa screenów :P Grafiki ludzi (tych brązowych na 1 skrenszocie :P) i skał są jeszcze do poprawy, ale to pod koniec się zajmę szczegółami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Moim zdaniem te domy powinny być przynajmniej 3 razy większe. I coś tak ogółem pusto na planszy <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 18 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 To są namioty <_< A na mapie pusto, bo jeszcze nie mam grafik małych skałek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Ten koleś nieżywy na drugim sc, jest olbrzymem? Ogromny jest w porównaniu do gracza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zagrałbym w symulator pogromcy gigantów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 18 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 @Slax: Eeee... tam, wydaje ci się :P Jak podejdziesz bliżej to jest podobny do bohatera @Japanstache: W tym temacie rozmawiamy o grze, w której walczymy o przetrwanie na Syberii, a ty tu nagle wyjeżdżasz z tekstem, że pograłbyś w "symulator pogromcy gigantów". To se zrób. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Przetrwanie na Syberii i równe rzędy totalnie zakamuflowanych namiotów. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrixx Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Według mnie zapowiada się całkiem dobra gra i jeżeli nadal grafik będzie poprawiał wszystko i tworzył nowsze lepsze grafiki, a ty będziesz ulepszał grę o nowe ciekawe opcje to na spokojnie mogę powiedzieć, że czekam z niecierpliwością na tą produkcję. Mam nadzieję, że już w styczniu będzie można pograć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Skoro już postuję bez sensu to, imho, przydałby się wskaźnik temperatury organizmu. Im dalej od ogniska tym szybciej tracimy ciepło, umieramy i stajemy się karmą dla reniferów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 18 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Jeśli dobrze pójdzie (i Wojaxowi się nie znudzi :P ) to gra wyjdzie w święta :P @Japan: Od kąd zawsze pisałeś bzdurne i bezsensowne posty, to ten wyżej wydaje mi się mądry :P może wykorzystam to w grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 I zrób jeszcze radioaktywność i mierniki promieniowania czy jak to się tam nazywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 I wyjdzie stalker :( Dobra ja juz nic nie bede mowil w tym temacie tylko pomysl mialem aby... dodaj cos co bedzie losowo krecilo namiotami, nie wydaje mi sei aby byly pod linijke i zrob pewne puste czesci mapy, syberia to nie las vegas tyle odemnie good bye Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Za dużo tych namiotów. Walnąłbyś jakieś chatki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 18 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 To zrób chatki Wojzax. Wymiary troche większe od namiotów. I walnij jeszcze jakieś skałki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Pustawo coś niestety na planszach... grafika jako taka na poziomie... słabym, ale sądze, że to zmienicie. Ogólnie gra zapowiada się ciekawie. Jeśli współpraca dobrze wam pójdzie to napewno wyjdą z tego ludzie ( albo Stalkerzy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Spoko wygląda, tylko pamietaj o jednej zasadzie nie łącz pixelartu z texturami. To bardzo wieśniacko wygląda. Te drzewko co ja kiedyś narysowałem to było blendnięte z mojej gry xO nie pomyślałem o liściach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 19 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 nie łącz pixelartu z texturami. Spoko, w finalnej wersji tekstur nie będzie. (chyba :/). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Pixelart średniej jakości:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi