Phoenix Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Witajcie i słuchajcie. Mam pytanie odnośnie zmiennych. Otóż nie wiem czy możliwe jest aby w konsoli można było zapisywac zmienną imie ( i inne) i która włączała by się odrazu po włączeniu komputera. Jeśli jest to możliwe czym takie coś można zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
getStringFromObject Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Musiałbyś walnąć ten program do autostartu. Nie wiem jak sobie wyobrażasz wpisywanie tych zmiennych, masz program który wczytuje zmienną i ją zapisuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 rejestr windowsa mozesz wykorzystac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 2 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 A jak to zrobic :D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Możesz chociażby użyć zwykłych tekstowych plików :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
getStringFromObject Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Jak uda ci się znaleźć polecenie które to robi w konsolce, to w c++ wystarczy potem tylko wpisac system("polecenie do konsoli"); i ci sie to wykona. Polecenie poszukaj w google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi