LolikZabijaka Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Witajcie mam poważny problem zabrakło mi pomysłu na budowe czwartego poziomu w P.12 czy mógł bym prosić o jakieś wskazówki ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Napisz jakie poziomy masz do tej pory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 30 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 1. Las i pałac z Niemcami 2. Autostrada i Motel 3. Powstanie Warszawskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Ucieczka kanałami/polem/lasem ew. więzienie niemieckie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 to teraz jakis bunkier :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Nie odgapiaj bunkra! Ja ci proponuję zrobić lotnisko w Balicach, albo Dworzec PKP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 jak juz dworzec, to najlepiej: 1. jakas mego rozwalka (wysadzenie w powietrze jakiegos punktu strategicznego) 2. ucieczka na dworzec; jestes scigany przez spora grupe zolnierzy 3. na dworcu widzisz odjerzdzajacy ze stacji pociag - jedyna droga ucieczki do nastepnej misji. musisz za wszelka cene sie do niego dostac (najlepiej dorwanie jakiegos motoru i uciekajac na nim przed zolnierzami musisz doscignac pociag i wskoczyc z motoru do srodka zanim pociag wjedzie na wiadukt (juz mam wizje jakby to wygladalo ^^)) dodatkowo mozesz tez zrobic bossa misji ze jeden zolnierz rowniez wskoczyl do pociagu i musisz uciekac przez pociag, na dach i tam walka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 30 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 to teraz jakis bunkier :D hmmm z tym bunkrem to nie głupi pomysł a czy mogę prosić o więcej pomysłów ?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Skradanie się w nocy do bunkra, podłożenie bomby i ucieczka podczas której budzą się wszyscy niemcy tam stacjonujący Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Białystok będzie odpowiednim miejscem akcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Albo wnętrzności niemieckiego mutanta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Ja proponuję małe holenderskie miasteczko i wywalanie 88-mek w powietrze. Pomysł oklepany, ale fajny. Może jeszcze być, np. Front Wschodni, powiedzmy Stalingrad, ale to później, bo zbyt podobne do powstania Warszawskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi