Snake Opublikowano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2005 Snake Games prezentuje... :P Pac-<cośtam> Multiplayer V1.1 Opis: Grasz na 4-ech arenach i rozwalasz się z kumplem. Są jak narazie dwie bronie. Jest to pierwsza z moich gier. Można: Grać w tryb nieskończonej bitwy Sterowanie: P1: ← - idziesz w lewo → - idziesz w prawo ↑ - skok CTRL - Strzał P2: A - idziesz w lewo D - idziesz w prawo W - skok SPACJA - Strzał Download Link: Kliknij tu ! Jeśli link nie działa zobacz w uploaderze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2005 Gra jest całkiem fajna, tylko czemu ginie się od jednego strzału? :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2005 Spodobała mi się ta gra. Mam nadzieję, że będziesz tą grę dalej tworzył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 18 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2005 Dzięki. Będę nadal nad nią pracował :lol: Zrobię wkrótce: Energię Więcej broni Więcej aren (Razem z viewami) Wybór postaci tryb fraglimit tryb "na trzech" i być może: Tryb gry w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdemor Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 Gra pomyslowa. Bedzie miala duza grywalnosc, tylko troche musisz ja udoskonalic. Jest to gra na klilka osob i mysle, ze uklad klawiszy do grania nie kazdemu przypasuje. Wiec mam propozycje, aby zrobic konfiguracje sterowania, aby kazdy gracz mogl ustawic ja pod siebie. Popraw na poczatku napis informujacy o nacisnieciu spacji (jest zbyt duzy i czcionka za standartowa - bynajmniej u mnie), lub zrob calkiem inny poczatek gry. No i oczywiscie dodaj Twoje pomysly o ktorych pisales wczesniej. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi