Piczer Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Ściągnąłem film w formacie .rmvb i chcę go odtworzyć w telewizorze za pośrednictwem odtwarzacza DVD. Jak tego dokonać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Jaki masz odtwarzacz??? Ja miałem KORRA i też nie działało, więc kupiłem sobie 2 kompa, podłączyłem go do TV i tam oglądam filmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Może przekonwertuj dziada na jakieś ludzkie rozszerzenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 najlepiej kup se kabel komp-telewizor i wywal dvd ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 W stacjonarnych odtwarzaczach nie wgrywają kodeków do RMVB,zbyt słaba jakość :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 22 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Jaki konwerter polecacie? Muszę nagrać na płytę DVD, czy mogę na CD? Jak zrobić, żeby mieć pewność, że odpali (jakieś autostarty czy cuś)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 http://www.google.pl/search?hl=pl&q=rm...+Google&lr= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 22 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 A pozostałe dwa pytania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 A jakie to ma znaczenie? ;o jeżeli film się zmieści na CD to nagraj na nim, to już akurat żadnego znaczenia nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi