Haello Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Tytuł:Wyścig Drwali Gatunek: zręcznościowa/wyścigowa Opis:Bohater którym kierujemy (Leszek Umberman) kłóci się z USEMKĄ, o to kto jest lepszym drwalem. Zaczynają wielkie "ścinające" wyścigi po całym świecie. Będą na praktycznie wszystkich kontynentach i wielu sceneriach. Od chłodnej Skandynawii, po antyczne ogrody Grecji, aż do Afryki i jeszcze dalej Autorzy:Haello, Miklosher Programowanie:Haello, Miklosher Fabuła: Haello, Miklosher (pomysł Wisztoma) Grafika:Haello, Miklosher Muzyka:Haello Screeny: To dopiero faza początkowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Screeny mają być, nie ma "narazie brak". Masz czas do 21. btw. Witaj na GMC. edit: No, wreszcie są. Gra nie wygląda za dobrze - jednakowe drzewka, jednolite tło, no i wygląda na to, że gameplay nie będzie zbyt ciekawy. Masz tę 3 na start. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Gra o drwalach! Kocham cię ;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Tia... narazie nic ciekawego. Bo... nic nie napisałeś ciekawego... no i brak screenów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 ... i na planszy trochę pusto;/ Jeden background (do tego widac wyraźnie łączenia), pare tych samych drzew no i bohater. A jak będzie wyglądało ścinanie drzew? będzie uderzac w nie z różnych stron i w różnych miejscach i w nich będą pojawia się ślady uderzeń? Jeśli nie, to lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 widze cos jak Axe Men... slabo, nudono wyglada sry 2 na start nudno w moim slowniku = nieegrywalnie, slabo graficznie etc etc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Musiałbyś trochę postarać się nad systemem ścinania drzew jeśli chcesz żeby to było coś więcej niż tylko prosta minigierka na parę minut. Najlepiej zrób tak jak napisał lenin. Graficznie mogę powiedzieć że mi się podoba ale background jest do wymiany i przydałoby się więcej urozmaiceń. Zastanawia mnie tylko czy podobieństwo grafiki bohatera do kalafiorowego Zenka Zombie jest zamierzone -_- . Na razie masz u mnie kredytowe 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 https://forum.gmclan.org/index.php?s=&s...st&p=193714 Poxipol, myśl co piszesz :/ A gra, na razie mało zaprezentowałeś. Bardzo mało. Brak oceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haello Opublikowano 20 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Oceniacie tą grę jakbym ją umieścił w gotowych :angry: . Co do wypowiedzi Lenina: dałeś trudne zadanie, ale spróbuję się za nie wziąść :thumbsup: . Mam już pomysł na to, ale nie jestem w 100 procentach pewny czy wypali. Grafikę się poprawi (dlatego nie chciałem zamieszczać screenów. W naprędce zrobiłem menu. Poprawię się bo: Nać klijent, nać pan Zastanawia mnie tylko czy podobieństwo grafiki bohatera do kalafiorowego Zenka Zombie jest zamierzone Wzorowałem się na tej postaci. Tak na marginesie jestem częstym gościem forum Kalafiora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 ale spróbuję się za nie wziąść Bo jeżeli miałeś wcześniej zamiar, aby to wyglądało na zasadzie podejdź, wciśnij spacje i po drzewie, to by wielki syf Musiałbyś trochę postarać się nad systemem ścinania drzew jeśli chcesz żeby to było coś więcej niż tylko prosta minigierka na parę minut. Yo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi