Piczer Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Co trzeba zrobić, aby usunąć takie podpowiedzi? Próbowałem CCleanerem, ale nie pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Curchack Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Powinno pomóc najechanie i wciśnięcie delete xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Narzędzia -> Opcje -> Prywatność -> Pamiętaj dane wprowadzone w formularzach i paskach wyszukiwania Po co tak się babrać. Wystarczy zajrzeć w ustawienia programu i masz wszystko jak na tacy -_- ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Ale ja nie chcę tego zablokować, tylko usunąć aktualne dane o formularzach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Celuj i Delete :X Albo Narzędzia > Wyczyść prywatne dane (mozilla) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 ok, Dzia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Przyznaj, co tam wyszukiwałeś w internecie, że aż tak zależy ci na tym, żeby nikt się o tym nie dowiedział? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 oj nie ładnie redtuby oglądać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 e tam, ładnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 :/ Zrobiłem skrypt, który sprawdza mają wiedzę, ale gdy chcę go wypełnić drugi raz, mam podpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi