Pablo-GM Opublikowano 22 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Nadal robimy razem SL'a ale to nie temat o tej grze. W tytule jest pelna nazwa gry :D Poprostu skrot zrobilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 A dasz to demko??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 29 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Taak po dlugiej przerwie znowu zaczynam pracowac nad projektem : https://gmclan.org/up2522_4_lotr.html PPM - walka Podchodzimy do konca roomu nastepnie jestesmy w roomie 2 tam jest ork Wolno wszystko chodzi ale to tylko pokaz wiec bedzie szybciej :D PS Dzis dodam inventory,mozliwosc rozmowy i 1 questa :D Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 A nie lepiej byś zrobił lewy przycisk myszy, albo zmienianie w opcjach gry ustawienia kontrolowania. Edit: Zagrałem i muszę powiedzieć, że jest do dupy postacie na początku mają ADHD, nie wiem jak walczyć z tym orkiem, i jakieś kółka mi się pojawiają nad postacią. PS. Po przeczytaniu F1, dowiedziałem się że ty nic wo gule chyba nie dodałeś do tego projektu oprócz może tego deszczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 To tak: Grafika średnia ale klimatyczna. Za chiny nie umiem walczyć. Skasuj to z F1 :P Spodziewałem się czegoś lepszego. Wrażenie ogólnie średnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 imo za wcześnie jednak na prezentowanie gry. Może coś z tego będzie, ale narazie jest średnio. Oczekiwałem na o wiele więcej, zobaczymy jak gra się rozwinie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megaman Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 ZMIEŃ GRAFIKĘ GŁÓWNEJ POSTACI BO JEST NIE FAJNA SORRY ZA DUŻE LITERY ALE CAPS LOCK MI SIĘ POPSUŁ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 29 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Hmm F1 zostawilem zeby nie bylo ze pliagiant :D Zreszta ten system jest zmodyfikowany :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Hmm F1 zostawilem zeby nie bylo ze pliagiant ta.. ale nie zapomnij usunąć w pełnej jak będzie menu i creditsy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi