LolikZabijaka Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Witam, potrzebuję dźwięku wystrzału (wystrzału nie pyknięcia albo uderzenia kijem w wiadro) z broni palnej najlepiej automatycznej poproszę dwa różne dźwięki do dwóch różnych automatów. PS. Jeśli ktoś by bardzo chciał wiedzieć do jakich broni mają być dźwięki to jeden ma być do M3A1 drugi do MP40 Z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Nagraj na dyktafon jak grasz w coda 2 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Ponieważ nie jestem na pc, to nie podam bezpośredniego linku, ale możesz spróbować znaleść je na soundsnap.com :) ja tam znajduje wszystkie dźwięki jakie potrzebuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Chcesz mogę ci z mojego cs:source wysłać, pisz na pw. m3a1 ?? Nie znam takiej giwery. Może to m4a1? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Może takie dźwięki ci będą pasowały: MP5 Ak-47 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 23 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Chcesz mogę ci z mojego cs:source wysłać, pisz na pw. m3a1 ?? Nie znam takiej giwery. Może to m4a1? M3A1 jest taka broń nieco podobna do MP40 wpisz se w grafikę google wyskoczy ci fotka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi