LionX Dagger Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Taki przykład odbijania piłki prawie jak w Arkanoidzie >>Download<< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Niezły przykład :P mimo iż łatwy w użyciu to jeszcze idealny dla początkujących =) 3/5 ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 prawie jak w Arkanoidzie Właśnie - "prawie" :P Kiedyś sam sobie zrobiłem takowy przykładzik, i wydaje mi się, że kod był jeszcze prostszy :) A co do przykładu jeszcze, to czasem kula zamiast odbijac się od platformy pod danym kątem, 'cofa' się w kierunku, z którego leciała (nie, nie ruszałem myszą w tą stronę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 12 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Właśnie - "prawie" :P Mi tam się podoba i też to jak się ona odbija Kiedyś sam sobie zrobiłem takowy przykładzik, i wydaje mi się, że kod był jeszcze prostszy :) twój kod był prostszy ale czy lepszy Hhmmm nie dał bym sobie za to głowy uciąć A co do przykładu jeszcze, to czasem kula zamiast odbijac się od platformy pod danym kątem, 'cofa' się w kierunku, z którego leciała (nie, nie ruszałem myszą w tą stronę) co do platformy to ci się po prostu tak udało przecie piłka nie ma lata w losowym kierunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Sądzę, że kod odbijania od paletki w starym przykładzie Overmarsa był lepszy. Trójeczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi