Crackkk-GM Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Witajcie! Postanowiłem >po długiej przerwie< zrobić jakąś grę RPG top-down, i potrzebowałbym kilku grafik, i prosiłbym, aby były oryginale. > postać główna, pelerynka, czarne ciuszki; głowa ręce, peleryna, ciało oddzielnie^ > jakieś potwory; szkielety, zombi, demony, smoki robaki itd...^ > titleset, mroczny taka katedra (jakieś ściany, kafelki, pęknięte kafelki, lawa, woda itd...)^ > bronie; miecze, topory, 2 sztylety^ > ekwipunek (slot na hełm,miecz, tarcze,zbroje, i plecak (20 miejsc) )^ > hełmy ikonka i na ludka^ > tarcze ikonka i na ludka (takie, aby pasowały do ludzika)^ > zbroje (ikonka i prosto na ludzika)^ > jakieś elementy (wymyślcie coś ;] )^ > mikstury^ Jakbym jeszcze coś chciał, to napiszę, aha i rozmiary, różne, ale nie za duże. Z góry dziękuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Hm, wymiary? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 11 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Ale czego? xD ludek tak około 95*45, miecze około 43*43 i też toporki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 21 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 : odświeżam : Minęło 10 dni... postać mam, prosiłbym o resztę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Mojej roboty miksturki życia i many. Myślę, że się przydadzą. Pozdrawiam, Maxius Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 21 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Ok dzięki. Skreślone z listy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Miksturki też mogę podrzucić: Później dam jeszcze parę rzeczy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 21 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Miksturki też mogę podrzucić: Później dam jeszcze parę rzeczy :P biorę te! są lepsze ;) czekam PS: możesz mi ew. powrzucać na GG:1224801 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traped Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Nie moje, ale mogą się przydać ^^ By Kikut (xD LOL) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 takiego demona wyskrobałem w Gm'owym edytorze spritów :P ma animacje ale sie tu nie wyswietla <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 21 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 kk dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 a wie ktoś może czemu gify się nie ruszają ; > ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Bo to gify z GM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 a wie ktoś może czemu gify się nie ruszają ; > ? GMowy edytor źle robi gify - raz się odtwarzają i nic poza tym. Ale, jak tak otwieram twoje dzieło w GMie, to z animacją niezbyt się popisałeś i lepiej to wygląda nieruchomo. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 dobra to nastepnego potwora robie bez ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 21 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 potworki proste i fajne dzięki WIĘCEJ PLAX! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Cuś lajk dys? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 "mjeczyk" xP topor :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 21 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 :* Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Nie będzie za małe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 21 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Nie będzie za małe? No no git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielBGRJ Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Tutaj masz pan dwa tilesy, jeden zwykły drugi ze wzorkiem; a, że nic nie wspomniałeś o rozmiarze, wiec standardowo 32x32. oraz... Dawno już żem nie pixel-art'ował, więc nie wyszły najlepiej, ale jutro powinien zrobić Ci lepsze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Cieszę się że spodobał ci się mieczyk :) zrobiłem jeszcze: Daggery lub 2 miecze Mieczyk z kolcami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Nie moje, ale mogą się przydać ^^ By Kikut (xD LOL) A zapytałeś chociaż Kikuta czy można? Ba, pewnie go nie znasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 22 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Tutaj masz pan dwa tilesy, jeden zwykły drugi ze wzorkiem; a, że nic nie wspomniałeś o rozmiarze, wiec standardowo 32x32. oraz... Dawno już żem nie pixel-art'ował, więc nie wyszły najlepiej, ale jutro powinien zrobić Ci lepsze :D Dzia! Cieszę się że spodobał ci się mieczyk smile.gif zrobiłem jeszcze: Daggery lub 2 miecze Mieczyk z kolcami Mój faworyt ! Dzięki ye xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rewlisz Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 A oto co ja wyskrobałem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 :) Halabarda lub toporek (zalezy od wielkości) Święty młot :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 22 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Rozpieszczasz mnie :P więcej xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi