Lidzet Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Chciałem na GM 7.0 stworzyc pacmana jednak po włączeniu gry plansza jest pusta bez obiektów. dzieje się tak prawie z każdą grą. A dotego kiedy czasami mi coś wyjdzie to postaciami nie da się sterowac klawiaturą i stoją w miejscu. Co zrobic żeby się ruszyły! Pomocy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 No musisz po pierwsze stworzyć obiekty i ustawić, aby chodziły (szczegóły w dokumentacji). Sama gra sie nie zrobi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lidzet Opublikowano 10 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 No musisz po pierwsze stworzyć obiekty i ustawić, aby chodziły (szczegóły w dokumentacji). Sama gra sie nie zrobi :) A może znasz stronę z jakimś dokumentem gdzie jest to dokładniej opisane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 najlepiej to zarzuć projekt na uploader i daj linka to zobaczymy o co Ci chodzi konkretnie bo trudno mi to jest wyobrazić... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 http://www.gmclan.org/index.php?czytajart=33 Mam coś dla autora tematu, bo o ile ja dobrze zrozumiałem, to on nawet nie wie, co jest co :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Pewnie nie ustawił żadnego obiektu w roomie i dziwi sie że mu nie działa ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi