Compi Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Może już był taki temat ale szukałem i nie znalazłem. Mam dlla do Tray Icon. Jak mam go używać w GMie? Co zrobić aby schować aplikacje do Traya? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Było wiele takich tematów, poszukaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 @UP: g.... prawda, były tematy, ale nie było nigdzie mowy o uwyciu takowego dll-a. Ale jeżeli twierdzisz, że było, to podziel się linkiem... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 https://forum.gmclan.org/index.php?act=Sear...ighlite=%2Btray proszę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Ale powtórze jeszcze raz - wskaż temat, który OPISUJE UŻYCIE takowego dlla <_< Bo właśnie Compi o to pyta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 10 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Jakiś nie rozumny ten koleś -.-' @ONTOP Dobra, nie ważne. Widzę że tutaj nikt się takimi rzeczami nie bawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Zapytaj Adama014(?), on siętym bawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi