xTrack Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Witam wszystkich. Mapa jest w formacie .bmp i waży 21,6mb (skompresowana 9,46mb) Link: http://www.sendspace.pl/file/PPEMGGSF/ (Host Sendspace.pl) PS: wszystkim użytkownikom tego forum udzielam zgodę na używanie tej mapki oraz modyfikacje jej BEZ żadnych wpisów w creditsach(oczywiscie jak ktos chce moze mnie tam dodac ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Zrób jpg :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 właśnie zasysam. ciekaw jestem co tam jest. zaraz napisze czy podoba czy nie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Fajna mapa, przypomina mi mapę z gta:sa :) http://servcontent.wyrihaximus.net/wyrihax..._aerial_map.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Bo to jest mapa z GTA: SA Nieładnie podpisywać się pod nie swoją pracę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 @Anaconda: Nie ściągałeś - nie wypowiadaj się... <_< Luksor pokazał, jak wygląda mapka od gta, a ta co wstawił xtrack jest inna;/ A co do mapki - ciekawa, mi się podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xTrack Opublikowano 11 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Za parę dni skończę nową mapę i również ją wydam, jeżeli był by ktoś zainteresowany współpracą przy robieniu gry top-down proszę pisać w tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi